Unut bir zahmet. Uğursuz şey, ne olacak...Ben bu konuyu tamamen unuttum.ss
Unut bir zahmet. Uğursuz şey, ne olacak...![]()
Çalış, çalış. Çalışmak iyidir...Sınavlara dalmışım tühh yaa.![]()
Bir İtalyan dizisinden uyarlandı çünkü...Dizinin senaristi yabancı bir isim.![]()
Kerem ile Şükrü zeybek oynayamıyorlar mı, yoksa ben mi öyle görüyorum?![]()
Ne bileyim, ikisi de oynayamıyormuş gibi geldi. Gerçi Kerem Amerika'lardan geldi, bilememesi normal. Şükrü biraz daha iyiydi...yok yok şükrü zeybek oynadı da kerem ne yaptı bilemem...
neyse ama diziye hızlı giriş yaptılar galiba...
Lütfen yorumunu [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'iyle atar mısın?dizi gerçekten durgun...Pazar günü hicranın geçmiş ve şimdiki olayları anlatması ve finali ve şimdi de bu dizide aynısı yapıldı.Sonları benzer mi bilemem...
Ama oyuncular biraz geri planda.
hayatta atmam bir de üst sıraya mı çıkartayım diziyiLütfen yorumunu [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'iyle atar mısın?
[HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] Ben Urfalıyam Ezelden'e benzettim biraz diziyi. Bir düğün, bir ölüm ve İstanbul'a zorunlu göç. Ama biraz durgun başladığına ben de katılıyorum...
Ağır total kokuyordu zaten baştan beri...diziye ab dedik ama total de olabilir müzikleri falan bana o havayı verdi haksız mıyım?oyuncuları da...
hayatta atmam bir de üst sıraya mı çıkartayım diziyi
dizi bence total olacak yani ab ile arasında çok ta fark olmaz...
Ne demek istedin?Urfalıyam ezelden'in yeri nasıl belli oluyor...
Aman Allahım!
Ahahah sende dizi daha yeni başladı...Ağır total kokuyordu zaten baştan beri...
Bu arada iyi, atma. Keyfin bilir. Bu arada sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek misin?
Ne demek istedin?![]()
özet daha oAğır total kokuyordu zaten baştan beri...
Bu arada iyi, atma. Keyfin bilir. Bu arada sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek misin?
Ne demek istedin?![]()
müzikleri ve yan oyuncular totaldi...ama yasemin ilerde ab yapar diziyiAhahah sende dizi daha yeni başladı...
Hemen Total oldu.