Şekerli Yoğurt Yer misiniz? :)

Şekerli Yoğurt Yer misiniz? :)

• Evet şekerli yoğurt yerim.

• Hayır şekerli yoğurt yemem.

• Yoğurt yemiyorum.

• Fikrim Yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32,724
Puanı
1,060
1730548323849.png
1730548344534.png

Ben küçüklüğümden beri; yoğurdu sade değil şekerli yerim.
Üstünüde ekmek doğrayacaksın,kimi zaman bir öğün bedelinde benim için..
Yoğurt kendi başına doğal antiyobiytik sanırım şekerle biraz zarar veriyoruz ama...Bence şekerli yoğurt yerken büyük bir keyif ve doyurculuk alıyor insan..
Tabi bu benim damak zevkim..

Sİzlerin farklı olabilir :)

Bana meshur Kanlica yogurdunu hatirlatti bu durum. Onlar sade, katkisiz yogurdun üstüne pudra sekeri dökerek yiyiyorlar. Güzel bir tad, sevmistim.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Kadınlar daha az yoğurt yemesi ilginç. Çevremde kimi görsem çoğunluk çikolata ve cipsten sonra meyveli yoğurt delisi:D

@The_Erinch
Ben sütlüyü bıraktım anca bittere döndüm.. 41 sene sonra geldi geç oldu ama olsun bir yerden başlamak lazım 🤣🤣🤣

Eskiden sapık gibi meyvalı yoğurt yerdim özellikle çilekli efsane olurdu. Ama bıraktım hep.... Katkılı vb diye...

Cipside azalttım ama halen yiyorum..
Cips dedinde aklıma en Favori cips etkinliği geldi gene..
Hazırlıklarına yavaş yavaş başlayam 🤝

Ben sütlüyü bıraktım anca bittere döndüm.. 41 sene sonra geldi geç oldu ama olsun bir yerden başlamak lazım 🤣🤣🤣

Eskiden sapık gibi meyvalı yoğurt yerdim özellikle çilekli efsane olurdu. Ama bıraktım hep.... Katkılı vb diye...

Cipside azalttım ama halen yiyorum..
Cips dedinde aklıma en Favori cips etkinliği geldi gene..
Hazırlıklarına yavaş yavaş başlayam 🤝
Cipsten sonra çikolata da iyi gider yapılmadiysa :D

Meyveli yoğurt her türlü gideri var ya. Katkısız birşey kalmadı az katkılı olanına dikkat ediyoruz artık :D

Masterchef yüzünden 2 3 oldu Karam gurme alıyorum reklamda göre göre :)

Cipsten sonra çikolata da iyi gider yapılmadiysa :D

Meyveli yoğurt her türlü gideri var ya. Katkısız birşey kalmadı az katkılı olanına dikkat ediyoruz artık :D

Masterchef yüzünden 2 3 oldu Karam gurme alıyorum reklamda göre göre :)
Damak seçildi. Yapmıştık @Dosi nin açtığı Diğer En ler konusundan bakabilirsin.. Benim tüm En leri bir araya toplamıştı sağolsun.

Damak seçildi. Yapmıştık @Dosi nin açtığı Diğer En ler konusundan bakabilirsin.. Benim tüm En leri bir araya toplamıştı sağolsun.
Kaçırmışım gözden. Ama yenilerde değilse yenilemek gerekir ve bu iş sana düşer :D
cips ve çikolata vazgeçilmez atıştırmalardır.
Şuan 3 çeşit cips duruyor yanımda dizi seyrederken güzel gidiyor. :)
Dur dur cips etkinliğine saklayın kendinizi lütfen:D
şu yerken içinde ağızda patlayan balonların pıt pıt ettiği şekerimsi yoğurt neydi :D
Mısır patlagi herhalde. Şu danettte de felan oluyor çocuklar yiyor onu diyorsan bilemicem :D

Kaçırmışım gözden. Ama yenilerde değilse yenilemek gerekir ve bu iş sana düşer :D

Dur dur cips etkinliğine saklayın kendinizi lütfen:D

Mısır patlagi herhalde. Şu danettte de felan oluyor çocuklar yiyor onu diyorsan bilemicem :D
çocukluk o kadar da bana uzak değil yaşlılar derdine yansın :D ben diyeyim bir kaç yıl sen de kaç beş yıl geride çocuktuk nihayetinde :A

ama doğru dediğin mısır patlağı olabilir dediğin :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
çocukluk o kadar da bana uzak değil yaşlılar derdine yansın :D ben diyeyim bir kaç yıl sen de kaç beş yıl geride çocuktuk nihayetinde :A

Öyle diyelim öyle olsun tekin. O günlere dönsek keşke hep çocuk kalsak :)

Uslu bir cocuk olacağım söz :)

Meyveli yoğurdu evde yapınca güzel olmuyor ama

Yoğurdunu bilmem de zamanın da patlayan şeker çok tüketirdim arkadaşlarla yarışmasını yapardık :D
1730569841597.png