Ben de senin ismini bilmiyorum boşver Ama sanırım abi demem lazım çünkü 37 diyor sana @RüzgarGülü
Görüyorsunuz arkadaşlar, yine tam olarak söylememiş
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @tekin @HollyDemon666☾☆ @Zeyno
30 deyin dedim ya 😱Gizli kutu dimi fark ettim @RüzgarGülü
Moruk olduğunu gizleme @RüzgarGülü İsviçrede Alplerden inerken 3 değnek taşıdığını söylemiyoruz merak etme 🐥🐥🐥🐥 @Yakamoz-Asi @tekinGörüyorsunuz arkadaşlar, yine tam olarak söylememiş
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @tekin @HollyDemon666☾☆ @Zeyno
Sana da 30 diyelim sıkma canını 95 lisin zatenBen de senin ismini bilmiyorum boşver Ama sanırım abi demem lazım çünkü 37 diyor sana @RüzgarGülü
Anonimlik her zaman iyidir
Ben de senin ismini bilmiyorum boşver Ama sanırım abi demem lazım çünkü 37 diyor sana @RüzgarGülü
Anonimlik her zaman iyidir
Anonim kelimesini ne zaman duysam ya da kullansam aklıma bu video geliyor yav
Bu videoyu hafızamdan nasıl silebilirim?
Sen görrr ben sana bomba niyetine birrr şekerli yogurttt yediremmm 😅😅😅🤭🤭🤭Yoğurdu yemeğin yanında yerim sadece. O yüzden içine şeker katıp yemek falan hiç benlik değil
Moruk olduğunu gizleme @RüzgarGülü İsviçrede Alplerden inerken 3 değnek taşıdığını söylemiyoruz merak etme 🐥🐥🐥🐥 @Yakamoz-Asi @tekin
Tekinnn aramızdaa torun kaldııı tabiiii gerçekten 17 yseeeeeee 🐼🐼🐼🐼🐼
@HollyDemon666☾☆ @Zeyno
2 tane mi Elif var aramızda?
40 larda hissediyorum dedim işteMoruk olduğunu gizleme @RüzgarGülü İsviçrede Alplerden inerken 3 değnek taşıdığını söylemiyoruz merak etme 🐥🐥🐥🐥 @Yakamoz-Asi @tekin
@HollyDemon666☾☆ @Zeyno
Moruk olduğunu gizleme @RüzgarGülü İsviçrede Alplerden inerken 3 değnek taşıdığını söylemiyoruz merak etme 🐥🐥🐥🐥 @Yakamoz-Asi @tekin
@HollyDemon666☾☆ @Zeyno
Çok yaklaştın ama yine olmadıSana da 30 diyelim sıkma canını 95 lisin zaten
Çaktırma 😁
Koltukdan düştüm gülmekten 🤣😂🤣😂🤣Ulaaa @tekin sen forum kurulurken daha doğmamıș mıydın? 😱
@Royal Highness @RüzgarGülü @HollyDemon666☾☆
@HollyDemon666☾☆ @Zeyno
Hepinizi sosyal medyadan bulacağımmmm 🤣🤣🤣🤣Çok yaklaştın ama yine olmadı
Madem sen 30 yaşında olduğunu söyledin ben de söyleyeyim. 94 doğumluyum, hatta birkaç gün önce 30 yaşına girdim
Yaşıt çıktık forumdaş @RüzgarGülü
Bu arada 95'lisin diyorsun da o zaman daha 29 yaşında olmam gerekirdi
Yoksaa sen 95'li misin??? @RüzgarGülü
Yoğurttan o şekilde tatlı çıkmaz abi zorlamayınSen görrr ben sana bomba niyetine birrr şekerli yogurttt yediremmm 😅😅😅🤭🤭🤭
Bu ülkedeee nelerinn içindenn nelerrr çıkıyor 😅🤭😅Yoğurttan o şekilde tatlı çıkmaz abi zorlamayın
O da bilmiyor ama 28 felan var onun kafası pırıl pırıl ondan biliyorum ama 17 diyorsa 17 dir kendi ne diyorsa o komik insan amaUlaaa @tekin sen forum kurulurken daha doğmamıș mıydın? 😱
@Royal Highness @RüzgarGülü @HollyDemon666☾☆
Sorun yok. Ben 95 li olabilirim güzel olur teşekürlerÇok yaklaştın ama yine olmadı
Madem sen 30 yaşında olduğunu söyledin ben de söyleyeyim. 94 doğumluyum, hatta birkaç gün önce 30 yaşına girdim
Yaşıt çıktık forumdaş @RüzgarGülü
Bu arada 95'lisin diyorsun da o zaman daha 29 yaşında olmam gerekirdi
Yoksaa sen 95'li misin??? @RüzgarGülü
Yoksaa?? Hanım mıÇok gizli biri Gül hanım @RüzgarGülü
Vallahi kafamın içi muhallebi oldu..O da bilmiyor ama 28 felan var onun kafası pırıl pırıl ondan biliyorum ama 17 diyorsa 17 dir kendi ne diyorsa o komik insan ama
Sorun yok. Ben 95 li olabilirim güzel olur teşekürler
Meyveli yorgurt sever misin peki
Ne bu gizem yahu?Sorun yok. Ben 95 li olabilirim güzel olur teşekürler
Yeminle benim de öyle olduVallahi kafamın içi muhallebi oldu..
Kimin adı ne, kim kaç yaşında 😂😂😂😂
Sırayla yazın laaaa..