sevmediği var mı ki?Ümit'ide çok seviyorsun bakıyorum da.![]()
sevmediği var mı ki?Ümit'ide çok seviyorsun bakıyorum da.![]()
Evet o diziye bende çok üzülmüştüm.çakıl taşlarından beridir takip ediyorum harcadılar güzelim diziyi![]()
Kızlar hariç herkesi sever o.sevmediği var mı ki?![]()
Nihayet benim gibi düşünen biri çıktı.çakıl taşlarından beridir takip ediyorum harcadılar güzelim diziyi [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
Bu hafta son gözüküyor.bu hafta yayınlanacak mı ?
Boşvereceksin o işleri KÇ düşürdü ve işini bitirdi
Boşvereceksin o işleri KÇ düşürdü ve işini bitirdi![]()
O Kızın kafasının o kaseye girmesi çok düşünülerek mi yazıldı çok merak ediyorumSeni profilimdeki gibi yaparım bak![]()
Sağol, ekleyim konuya.Demek ki 14 Eylül'de final yapacak. Bitmesini bekliyordum, ama 5 bölüm biraz erken oldu.
çakıl taşları çok iyi bir gençlik dizisiydi ben o dönemlerde reytingleri takip etmiyordum o yönen durumunu bilmiyorum ama reyting yüzünden bitti diye duymuştum çakıl taşlarından sonra yapılan gençlik dizilerinin hepsinden daha iyi diziydi bence çakıl taşları ama o dönemde fox şuankı popüllerliği yoktu fox ta şuan başlasaydı eğer 10 reyting barajında oynardı yani şu dönemde @ozgur2113 ayrıca @Harunnn60 bizim gibi düşünüyorNihayet benim gibi düşünen biri çıktı.Çakıl Taşları'nı çok severdim sessiz sedasız bitti öyle.
![]()
Evet hatta çok iyi hatırlıyorumçakıl taşları çok iyi bir gençlik dizisiydi ben o dönemlerde reytingleri takip etmiyordum o yönen durumunu bilmiyorum ama reyting yüzünden bitti diye duymuştum çakıl taşlarından sonra yapılan gençlik dizilerinin hepsinden daha iyi diziydi bence çakıl taşları ama o dönemde fox şuankı popüllerliği yoktu fox ta şuan başlasaydı eğer 10 reyting barajında oynardı yani şu dönemde @ozgur2113 ayrıca @Harunnn60 bizim gibi düşünüyor![]()
bir süre sonra devam edecek demişlerdi ama sonra sessiz sedasız iptal haberlerini almıştım sonrada tekrar bölümleri baslıcak iyi reyting alırsa yeni bölümlere devam edicek denmişti yine ses seda çıkmadı öyle kayboldu gitti dizi sonra reyting bahanesi geldi en sonundaEvet hatta çok iyi hatırlıyorum17 bölümde final değil sezon finali yapmıştı.
![]()