'Şehrin Melekleri' Final Yapıyor!

Demek ki 14 Eylül'de final yapacak. Bitmesini bekliyordum, ama 5 bölüm biraz erken oldu.

Nihayet benim gibi düşünen biri çıktı. :F Çakıl Taşları'nı çok severdim sessiz sedasız bitti öyle. :(
çakıl taşları çok iyi bir gençlik dizisiydi ben o dönemlerde reytingleri takip etmiyordum o yönen durumunu bilmiyorum ama reyting yüzünden bitti diye duymuştum çakıl taşlarından sonra yapılan gençlik dizilerinin hepsinden daha iyi diziydi bence çakıl taşları ama o dönemde fox şuankı popüllerliği yoktu fox ta şuan başlasaydı eğer 10 reyting barajında oynardı yani şu dönemde @ozgur2113 ayrıca @Harunnn60 bizim gibi düşünüyor :F

çakıl taşları çok iyi bir gençlik dizisiydi ben o dönemlerde reytingleri takip etmiyordum o yönen durumunu bilmiyorum ama reyting yüzünden bitti diye duymuştum çakıl taşlarından sonra yapılan gençlik dizilerinin hepsinden daha iyi diziydi bence çakıl taşları ama o dönemde fox şuankı popüllerliği yoktu fox ta şuan başlasaydı eğer 10 reyting barajında oynardı yani şu dönemde @ozgur2113 ayrıca @Harunnn60 bizim gibi düşünüyor :F
Evet hatta çok iyi hatırlıyorum :D 17 bölümde final değil sezon finali yapmıştı. :D

Evet hatta çok iyi hatırlıyorum :D 17 bölümde final değil sezon finali yapmıştı. :D
bir süre sonra devam edecek demişlerdi ama sonra sessiz sedasız iptal haberlerini almıştım sonrada tekrar bölümleri baslıcak iyi reyting alırsa yeni bölümlere devam edicek denmişti yine ses seda çıkmadı öyle kayboldu gitti dizi sonra reyting bahanesi geldi en sonunda :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919