'Şakir Paşa Ailesi' Rüzgarı Sert Esiyor! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,868
Puanı
1,061
Ge_5jRVW8AAjtxY

NOW'un yeni dizisi Şakir Paşa Ailesi kısa sürede büyük ilgi topladı.

Medyapım imzalı dizinin 1. bölümünün yayınlndığı pazar akşamı gerçek hikayeyi merak eden kullanıcıların yaptıkları aratmalar sonrasında "Şakir Paşa ailesi" 200 binden fazla aratmayla günün en popüler başlığı oldu. Öte yandan ailenin torunu Şirin Devrim tarafından yazılan anı kitabının stokları da pek çok alışveriş sitesinde tükendi.

YouTube'da 2 günde 2.5 milyondan fazla izlenmeye ulaşan Şakir Paşa Ailesi, yeni bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da!

Ekran görüntüsü 2024-12-18 113443.png

Ekran görüntüsü 2024-12-18 112104.png

Ekran görüntüsü 2024-12-18 112212.png

Sen sevmiyorsun diye gereksiz olmuyor. :A
Buna benzer bir şey yazacaktım ama, bu şahıs -ismini dahi almak istemiyorum ağzıma- benim yorumlarımı, kendisine ağır gelip sildiği için, (kaldıramıyor belli ki:) olmamışları BASIP GEÇİYORUM :)
az beynini yorsun da emoji den anlasın artık :)

Sen sevmiyorsun diye gereksiz olmuyor. :A
Senin sevmediklerin nasıl oluyorsa benimkiler de olur. :Z
------

Buna benzer bir şey yazacaktım ama, bu şahıs -ismini dahi almak istemiyorum ağzıma- benim yorumlarımı, kendisine ağır gelip sildiği için, (kaldıramıyor belli ki:) olmamışları BASIP GEÇİYORUM :)
az beynini yorsun da emoji den anlasın artık :)
Senin haddine değil bana ağır şeyler söylemek. Sen kendi işine bak.

Senin sevmediklerin nasıl oluyorsa benimkiler de olur. :Z
------

Senin haddine değil bana ağır şeyler söylemek. Sen kendi işine bak.
Dizinin gerçek hikayeye olan ilgiyi artırdığından bahsediliyor her işte böyle bir durum yaşanmadığı için gayet de haber değeri var ama gereksiz diyorsan daha çok rahatsız olmaya devam edeceksin o zaman. :A

Dizinin gerçek hikayeye olan ilgiyi artırdığından bahsediliyor her işte böyle bir durum yaşanmadığı için gayet de haber değeri var ama gereksiz diyorsan daha çok rahatsız olmaya devam edeceksin o zaman. :A
O zaman gidip gerçeğini okusunlar çakmasını izleyeceklerine. :F

Diziden rahatsız değilim, dizinin ıncığının cıncığının bile boş yere haber yapılmasından rahatsızım. :Z

• Olmamış
Reactions: AhmetBayram
  • Aynen
  • Aynen
Çok sevildi ama nazar değecek diye korkuyorum Kızıl Goncalar'ım gibi. :Z:bhr: