2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Aklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma :A

100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu
Bu benim de dikkatimi çekti, bu alımda başvuru istenilmedi. @bazinga

Bir alım olacaksa başvuru olurdu hep bugüne kadar?

Benim gibi yönetici olmak istemeyenleri sürpriz bir şekilde yönetime dahil etmez inşallah :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
ayyy ne hayali kurucam be cebime para mı girecek x,y,z yönetici olsa :F:F

2. kısmı anlamadım :A
Yeni yönetici alımı yapılırken konuda başvuru yapın yazardı. Bu sene sadece önerin yazısı var. Yani yeni yönetici alımı olunacak diye bir durum yok onu diyorum. Her seferinde bir emekli aramıza dönüyor. Bu kez öyle bir durum olur mu bakacağız.
Geçen sefer Atacan dönmüştü :A

Bu benim de dikkatimi çekti, bu alımda başvuru istenilmedi. @bazinga

Bir alım olacaksa başvuru olurdu hep bugüne kadar?

Benim gibi yönetici olmak istemeyenleri sürpriz bir şekilde yönetime dahil etmez inşallah :A
Kendi aranızda konuşmazsanız yapmaz herhalde :A
Şimdi yönetim kısmındaki detayı vermeyeyim ama bazı aşamalar var malum. Bekleyip göreceğiz :A

Yeni yönetici alımı yapılırken konuda başvuru yapın yazardı. Bu sene sadece önerin yazısı var. Yani yeni yönetici alımı olunacak diye bir durum yok onu diyorum. Her seferinde bir emekli aramıza dönüyor. Bu kez öyle bir durum olur mu bakacağız.

Şimdi yönetim kısmındaki detayı vermeyeyim ama bazı aşamalar var malum. Bekleyip göreceğiz :A
@Prncss.. Dönse bari iki cadoloz forumun içinden geçersiniz :A:A

forum yatılı okula döner :F:F

Hem yönetici adayları arıyoruz denmiş hem de başvuru istenilmemiş :A İşkillendim :A

Aman bir kaza yaşamayayım da :A

Oy verirken belirteyim bari yönetici olmak istemiyorum diye :A

O kadar eskiler için bize danışmadan aramıza katabilir. Yönetici kimliğini bilmiyoruz.
Kendisi ile sohbetim olmuştu ama :A
Hem yönetici adayları arıyoruz denmiş hem de başvuru istenilmemiş :A İşkillendim :A

Onun bir sebebi var.

Aman kendin bilirsin. Sen olmadanda gayet iyi ilerliyoruz :A (yöneticilerin görevi olan işleri sana paslıyorum arada o ayrı ) :A

O kadar eskiler için bize danışmadan aramıza katabilir. Yönetici kimliğini bilmiyoruz.
Kendisi ile sohbetim olmuştu ama :A

Onun bir sebebi var.

Aman kendin bilirsin. Sen olmadanda gayet iyi ilerliyoruz :A (yöneticilerin görevi olan işleri sana paslıyorum arada o ayrı ) :A
İyi bari sebebi varsa :A

Bensiz de gayet iyi ilerliyorsunuz evet :A O işler arada oluyor ve senin için keyifle yapıyoruz ama forum yönetimi süreklilik gerektiriyor uğraşamam :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi bari sebebi varsa :A

Bensiz de gayet iyi ilerliyorsunuz evet :A O işler arada oluyor ve senin için keyifle yapıyoruz ama forum yönetimi süreklilik gerektiriyor uğraşamam :A
O konuda yenilikler getirteceğim. En başta kendime :A
Çok bir şey demeyeyim artık.
İyi akşamlar/ geceler

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Önerilmissin adın geçiyor kuliste yok mok deme yok dene bakalım yeni yine yeniden :)
------

Adam dur Azrail Princess. Konuda bekler uzun uzun okurdu sonra cezalar havada uçuşurdu :D

Keşke foruma gelse ara sıra özlüyoruz tabi ki :D : D

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx