NOW Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Dizi Yorumları

Asıl 2. Bölüm bomba 👀😎❤️
Bomba olan neydi dizide merak ettim
Sizde nowun her dizisinin her bolumune bomba yaziyonuz gorende holywood oyunculari ile 15 reytinglik proje yayinliyor kanal 😆kanalin 1 tek hudutsuz sevdasi heyecan entrika ekrana getiriyor oda bomba etkisi bolum yapamiyor daha
Neyse sakir pasada bomba bisey gormedim yemin ederim

İzledikten sonra yorum yapamadım kısaca bir şeyler yazayım. Öncelikle dönem dizisi, sanatçı aile vs dendiğinde akla gelebilecek kasvetten çok uzak, ferah ve hatta komedi dozunun beklediğimden daha fazla olduğu bir anlatımı vardı ve beni hemen içine çekti. Olaylı bir giriş bölümü değildi ama sonraki zamanlarda izleyeceklerimizin ipuçlarını güzelce serpti. 95 dakika gibi günümüz şartlarında kısa kalan süresinde bizi tüm karakterlerin derdine ortak etmeyi başardı ki çoğu dizi bunu 2 buçuk saatte başaramıyor. Hande Altaylı gibi bir romancının elinden çıkması diziye edebi bir haz katmış ki kendisinin diziye ve ailenin hikayesine özenle yaklaştığı hissediliyor. Şiddet faili Fırat Tanış'ın kadroda olması can sıksa da oyunculuklar açısından dizide tek bir falso yoktu. Çocuk oyuncu seçimleri de çok iyi olmuş ki özellikle Aliye'yi oynayan kız (Bir Küçük Gün Işığı ve İlk ve Son'da vardı) şimdiden gizli yıldız olacağının sinyallerini veriyor. Vahide Perçin'i komedi tarafı olan bir karakterde görmek, Cem Yiğit Üzümoğlu'nu nihayet kaliteli bir dizide izlemek de çok hoştu ki onların üstüne Meryem Uzerli de teşrif edince ortalık iyice şenlenecek. :Z Kısacası izledikten sonra heyecan veren, devamını da merakla bekleten bir işin çıkmasına sevindim. Dijital platformda yayınlanmak bu dizi için güvenli olabilirdi ama reyting çarklarına direnip hikayesini istediği gibi anlatabilirse TV'de yaratacağı etki çok daha büyük olacak. Aşiretli yapımların tuttuğu bir ortamda birilerinin risk alıp elini taşın altına koyması gerekiyor umarım bu dizi hakkı olan başarıyı elde edebilir.

İzleyen çoğu kişi sevmiş. Haftaya 8 reyting bekliyorum. 2.bölümde olaylar açılıyor.

• Harika
Reactions: cokiyitvci