NOW Şahane Hayatım - Dizi Yorumları

Yorum yazmaya gelmiştim bunu yeni gördüm,
Siyaha boyadığın kısma %100 katılıyorum. O hatalara rağmen hemen sardı ama.

Eskisi gibi çok vaktim olmadığı için istediğim gün başlayamamıştım. Dün 2 bugünde 2 Bölüm ard arda izledim/izliyorum(henüz 4 bitmedi). Yarın Ve öbür gün vaktim olmayabilir. Cuma günü Kızılcık Şerbeti’ni ekip devam edeceğim
Haftaya olan yeni bölüme kadar güncele yetişirim. Canlı gününde izleyemem ama en azından aynı hafta izlerim fazla geçmeden. @Hobbit @ozmoturk
BZÇ izlemiştim. Ordada başarılıydı.
Genel yorumumu güncele gelince yazarım

bölümlerde mantık hataları yüzünden işleyiş biraz havalarda gidiyor ama sonradan oturuyor özellikle 8 ve 9 harika.
8 ve 9'un harika olmasının sebebi; 8. Bölüm itibariyle Meriç Acemi'nin diziden ayrılması. Dizinin resmen potansiyeli ortaya çıkıyor 2 bölümdür.

Reactions: AhmetBayram
8'i de Meriç Acemi yazdı.
Ama şöyle bir şey var. 8'i yazmasına rağmen 8'de beklenilen aksiyon sahnelerine giriş yaptı. Özellikle son iki sahnesinde.
Gider ayak alın size aksiyon dedi resmen. Ama kendisinin diziyi süründürdüğü bir gerçekti.

Reactions: AhmetBayram

Tam izleyeceğim sahneler

8 ve 9'un harika olmasının sebebi; 8. Bölüm itibariyle Meriç Acemi'nin diziden ayrılması. Dizinin resmen potansiyeli ortaya çıkıyor 2 bölümdür.

8'i de Meriç Acemi yazdı.
Bu hareket de @serhatt başta olmak üzere tüm Metreslere gelsin
@eemre @Carpe Diem @Angelica @batuhankaralar @12.Adam @offensive

https://twitter.com/x/status/1745185284046672326

Şebonun askerleriyiz. Ece ile nasıl içinden geçtiler ama. Aysel'i bitiricez az kaldı. Parlak ile de yolumuzu bulduk mu tamamdır.
Şebnem Reyisss...