NOW Şahane Hayatım - Dizi Yorumları

Ben ilk bölümden sonra devam edememiştim bu hafta içinde eksiklerimi tamamlayıp Dosi'den önce yetiştim. :A İlk bölümlerde mantık hataları yüzünden işleyiş biraz havalarda gidiyor ama sonradan oturuyor özellikle 8 ve 9 harika. Ayrıca zamanında BZÇ'yi hiç izlemediğim için oyunculuğunu bilmiyordum ama Hilal Altınbilek güzel iş çıkarıyor. :Z
Yorum yazmaya gelmiştim bunu yeni gördüm,
Siyaha boyadığın kısma %100 katılıyorum. O hatalara rağmen hemen sardı ama.

Eskisi gibi çok vaktim olmadığı için istediğim gün başlayamamıştım. Dün 2 bugünde 2 Bölüm ard arda izledim/izliyorum(henüz 4 bitmedi). Yarın Ve öbür gün vaktim olmayabilir. Cuma günü Kızılcık Şerbeti’ni ekip devam edeceğim:A Haftaya olan yeni bölüme kadar güncele yetişirim. Canlı gününde izleyemem ama en azından aynı hafta izlerim fazla geçmeden. @Hobbit @ozmoturk
BZÇ izlemiştim. Ordada başarılıydı.
Genel yorumumu güncele gelince yazarım

Dizi kendi içinde zirveyi gördükten sonra düşüşe geçti, daha 1 ay önce 5-6 reytinglerden bahsederken 2-3'e indi. Toplansa keşke ama pek ihtimal vermiyorum. Kadro güzel, drama - entrika - komedi dengesi iyi ama izleyen yok 🙂

Tam izleyeceğim sahneler :Z

Yorum yazmaya gelmiştim bunu yeni gördüm,
Siyaha boyadığın kısma %100 katılıyorum. O hatalara rağmen hemen sardı ama.

Eskisi gibi çok vaktim olmadığı için istediğim gün başlayamamıştım. Dün 2 bugünde 2 Bölüm ard arda izledim/izliyorum(henüz 4 bitmedi). Yarın Ve öbür gün vaktim olmayabilir. Cuma günü Kızılcık Şerbeti’ni ekip devam edeceğim:A Haftaya olan yeni bölüme kadar güncele yetişirim. Canlı gününde izleyemem ama en azından aynı hafta izlerim fazla geçmeden. @Hobbit @ozmoturk
BZÇ izlemiştim. Ordada başarılıydı.
Genel yorumumu güncele gelince yazarım

8 ve 9'un harika olmasının sebebi; 8. Bölüm itibariyle Meriç Acemi'nin diziden ayrılması. Dizinin resmen potansiyeli ortaya çıkıyor 2 bölümdür. :)

8'i de Meriç Acemi yazdı.
Bu hareket de @serhatt başta olmak üzere tüm Metreslere gelsin :A :A @eemre @Carpe Diem @Angelica @batuhankaralar @12.Adam @offensive

Şebonun askerleriyiz. Ece ile nasıl içinden geçtiler ama. Aysel'i bitiricez az kaldı. Parlak ile de yolumuzu bulduk mu tamamdır. :) Şebnem Reyisss...