Sen hayırdır bu aralar kaşınıyorsun sanırım.Şike soruşturmasında adın geçiyor abla @denizz19 un şikesini @xemrexxx ve @Harunnn60 ortaya çıkarmışlar sanırım her yarışmada 1.olmanın başka açıklaması olamaz demişler![]()
![]()
etiket gelmedi
Ayrıca biz Çiğdem ile doyasıya sohbet yapmıyoruz ki hiçbir zaman? O sürekli oy gönder diye mesaj atar bende oy veririm. Yada küçük bir şeyler konuşuruz o kadar.
seni de kırarız zaten belin 40 santim çat diye kırılırsınVadikızını kıran beni karşısında bulur dağılın![]()
Senin gibi bodur ve şişko olacağıma uzun boylu ve zayıf olmayı yeğlerim.seni de kırarız zaten belin 40 santim çat diye kırılırsın![]()
ay bir kere totosu yere yakın olan uzun yaşarmış bilimsel bir gerçek bu sen ve @Çiğdem- tahtalı köyü postalandığınızda ben buradan el sallıcam sizeSenin gibi bodur ve şişko olacağıma uzun boylu ve zayıf olmayı yeğlerim.![]()
Kimin erken gideceği bilinmez.ay bir kere totosu yere yakın olan uzun yaşarmış bilimsel bir gerçek bu sen ve @Çiğdem- tahtalı köyü postalandığınızda ben buradan el sallıcam size![]()
hahaha şuan çoğu piyasadaki kadın oyunculardan daha başarılı olurdum vllafragmanın son birkaç saniyesini gören @Çiğdem- burcuyu kovun ben oynıcam o rolü diye yapımcının kapısında yatıyprmuş çikinellanın nerelerde olduğu belli oldu@Yiğitt @eskici @cookies @Forumdash
BABAcığın ne derdi erkeklerle denize girmenehahaha şuan çoğu piyasadaki kadın oyunculardan daha başarılı olurdum vlla![]()
![]()
![]()
öyle rollerde oynayamam tabiBABAcığın ne derdi erkeklerle denize girmene![]()
hangi rollerde oynarsın cadoloz falan mıöyle rollerde oynayamam tabi![]()
![]()
![]()
normal rol yokmu ayoll öyle birşey iştehangi rollerde oynarsın cadoloz falan mı![]()
supernaturalde dean in içine kaçan şeytan ol sennormal rol yokmu ayoll öyle birşey işte![]()
hahaha ayy o dizide avcı olmak isterdim rüyamdada avcı olarak kendimi süpernaturalda çok sık görüyorumsupernaturalde dean in içine kaçan şeytan ol sen![]()