Kıskandın mı.aaa iftiraya bak sennnboyun posun devrilmesin emi 40 çıkmıyorumda
ne yapıyorum odada acaba töbe töbe
aman çiğdeme cevap ver sen bana cevap verme
Var mı yani öyle bir şey.hahah aa yokmu bazı insanlar çıplak insan görünce 40 gün su dökünürmüş hani eve kapanırmıs @xemrexxx
Kıskandın mı.
Şu bayanlar neden böyle ya. İlla bir trip olacak.he kıskandım töbe yarabbim niye kıskanacam tmm harun sen demeden
bir daha sana yazmam merak etme
yoooo reel sanal fark etmez genelde neşeliyimdir ben zaten yüz ifademden bellidirŞu bayanlar neden böyle ya. İlla bir trip olacak.
Bir @Çiğdem- de yok. Ama oda reelde yapıyordur kesin trip.
Şu bayanlar neden böyle ya. İlla bir trip olacak.
Bir @Çiğdem- de yok. Ama oda reelde yapıyordur kesin trip.
yoooo reel sanal fark etmez genelde neşeliyimdir ben zaten yüz ifademden bellidir
sürekli zırlıyorsun çünkü cnmtrip yapmıyorum ben ne zaman sohbet etmek istesem dinliyorum
demeye başlıyosun yada cevap yok benimki trip değil üzülmek
bende neşeliyimdir ama maalesef burdakilere kendimi anlatamıyorum
onlara göre ben hep sinirli asabinin tekiyim
Yahu sen demiyor musun ben ağlatmayın diye. Ayrıca kaç kez kriz geçirdin filan. Sen kendin dedin bunları.trip yapmıyorum ben ne zaman sohbet etmek istesem dinliyorum
trip yapmıyorum ben ne zaman sohbet etmek istesem dinliyorum
sürekli zırlıyorsun çünkü cnm
@vadikızı nı hapse attırıcam zaten @Çiğdem- i de destere şikayet edecek beni taciz ediyor diye artık ikisi koğuş arkadaşı olurŞike soruşturmasında adın geçiyor abla @denizz19 un şikesini @xemrexxx ve @Harunnn60 ortaya çıkarmışlar sanırım her yarışmada 1.olmanın başka açıklaması olamaz demişler
Yahu sen demiyor musun ben ağlatmayın diye. Ayrıca kaç kez kriz geçirdin filan. Sen kendin dedin bunları.
Şike soruşturmasında adın geçiyor abla @denizz19 un şikesini @xemrexxx ve @Harunnn60 ortaya çıkarmışlar sanırım her yarışmada 1.olmanın başka açıklaması olamaz demişler
Tamam tamam Bu aralar yoğun değilim ama foruma az giriyorum artık. (Biraz soğudum)
Özelden oy gönderiyorum zaten. Birisi yazarsa cevaplıyorum. Yani sana özel değil bu.
Tamam ikimizin de olduğu boş bir tarihte konuşuruz. Söz verdim bak. 😉
gece gece uğraşamam vlla yatacam birazdan ben size kolay gelsinHeyy Allahım ya.
@Çiğdem- görüyorsun dimi.