FF Şah Mat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer yazmıyorsa haksızlık olur. Ben belli olmasın diye değiştirmiyorum

Düzenlendiği görünmüyor diye yapıyorsun. Görevi kötüye kullanmak budur bence
Başıma bekçi kesildi, görünür ya da görünmez sizi alakalar etmez Melih Sa**y beyefendi.
(Küfür değildir)

Başıma bekçi kesildi, görünür ya da görünmez sizi alakalar etmez Melih Sa**y beyefendi.
(Küfür değildir)
Neyse. Tek tek not ediyorum bu yasa dışı davranışları. Zamanı gelince darbemi yaparım bir gece sabaha karşı

Neyse. Tek tek not ediyorum bu yasa dışı davranışları. Zamanı gelince darbemi yaparım bir gece sabaha karşı
Teknik alt yapın ve bilgi iletişim stratejin yeterli olmaz bunu yapmana. Yani potansiyel göremiyorum.

Teknik alt yapın ve bilgi iletişim stratejin yeterli olmaz bunu yapmana. Yani potansiyel göremiyorum.
O zaman kabuğuma çekilirim ben de. Siğneye çekerim. Susarım. İçime atarım ve kimseye söylemem.

O zaman kabuğuma çekilirim ben de. Siğneye çekerim. Susarım. İçime atarım ve kimseye söylemem.
Bir annenin evladını sarıp sarmalaması gibi güçlü, bir papatyanın yaprakları gibi kırılgan bir sevdanın sonsuzluğu kadar derin bir şekilde susarım diyorsun....

Bir annenin evladını sarıp sarmalaması gibi güçlü, bir papatyanın yaprakları gibi kırılgan bir sevdanın sonsuzluğu kadar derin bir şekilde susarım diyorsun....
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child

Paylaşmayı düşündüğüm dediği paylaşım kitlesi de bizzati kendisi.
Biraz öyle gibi haklısın, ama belki bir gün paylaşırım diye hazırlıyorum

*bizatihi

Konudan kopmayalım

Şah Mat güzel diziydi

Yıllar önce böyle bir dizi vardı forumda. Kaliteli bir iş. Ama o da bitti. @XanTier