Ş'den sonra tabii ki "t" gelir oğluşum.Peki -dır mı -tır mı?
Ş'den sonra tabii ki "t" gelir oğluşum.Peki -dır mı -tır mı?
Ula sen de Türkçe öğrendin ya, ölsem de gam yemem.Ş'den sonra tabii ki "t" gelir oğluşum.
Ne'den ö'yle de'din. .Ula sen de Türkçe öğrendin ya, ölsem de gam yemem.
Hatırlamıyosun galiba zamanında ne kadar uğraşmıştım seninle , ,Ne'den ö'yle de'din. .
Ergen zamanlarımdı. O mesajları tek tek düzeltiyorum gördükçe.Hatırlamıyosun galiba zamanında ne kadar uğraşmıştım seninle , ,
Oha! Düzenlendiğine dair bilgi yazıyor mu altında?Ergen zamanlarımdı. O mesajları tek tek düzeltiyorum gördükçe.
Yazması mı gerekli.Oha! Düzenlendiğine dair bilgi yazıyor mu altında?
Eğer yazmıyorsa haksızlık olur. Ben belli olmasın diye değiştirmiyorumYazması mı gerekli.
Başıma bekçi kesildi, görünür ya da görünmez sizi alakalar etmez Melih Sa**y beyefendi. (Küfür değildir)Eğer yazmıyorsa haksızlık olur. Ben belli olmasın diye değiştirmiyorum
Düzenlendiği görünmüyor diye yapıyorsun. Görevi kötüye kullanmak budur bence
Neyse. Tek tek not ediyorum bu yasa dışı davranışları. Zamanı gelince darbemi yaparım bir gece sabaha karşıBaşıma bekçi kesildi, görünür ya da görünmez sizi alakalar etmez Melih Sa**y beyefendi. (Küfür değildir)
Teknik alt yapın ve bilgi iletişim stratejin yeterli olmaz bunu yapmana. Yani potansiyel göremiyorum.Neyse. Tek tek not ediyorum bu yasa dışı davranışları. Zamanı gelince darbemi yaparım bir gece sabaha karşı
O zaman kabuğuma çekilirim ben de. Siğneye çekerim. Susarım. İçime atarım ve kimseye söylemem.Teknik alt yapın ve bilgi iletişim stratejin yeterli olmaz bunu yapmana. Yani potansiyel göremiyorum.
Bir annenin evladını sarıp sarmalaması gibi güçlü, bir papatyanın yaprakları gibi kırılgan bir sevdanın sonsuzluğu kadar derin bir şekilde susarım diyorsun....O zaman kabuğuma çekilirim ben de. Siğneye çekerim. Susarım. İçime atarım ve kimseye söylemem.
I'm nuclearBir annenin evladını sarıp sarmalaması gibi güçlü, bir papatyanın yaprakları gibi kırılgan bir sevdanın sonsuzluğu kadar derin bir şekilde susarım diyorsun....
Abandoning ne demek?I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child
Terkedilmiş.Abandoning ne demek?
Paylaşmayı düşündüğüm dediği paylaşım kitlesi de bizzati kendisi.Terkedilmiş.
Hissi'yi yazıyordum, orada bölüm sırasında paylaşmayı düşündüğüm şarkının sözlerini yazayım buraya dedim.
Biraz öyle gibi haklısın, ama belki bir gün paylaşırım diye hazırlıyorumPaylaşmayı düşündüğüm dediği paylaşım kitlesi de bizzati kendisi.