Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,208
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ben pek beğenmiyorum dizimi. Daha güzel olabilirdi.Senaristi @XanTier olup, bazen uzun aralar veren forum dizisidir.
Simdiye kadar okudugum en iyi senaryolardan biridir.
Hep öyle der senaristler.Ben pek beğenmiyorum dizimi. Daha güzel olabilirdi.
😳Hep öyle der senaristler.
Göster kendini.😳
Cidden. Şimdi yazıyor olsam daha güzel olurdu.
Oha hangi bölümmüş o? 😱KVP Destere Op. zaten cennetlik ortada yok !
Bir bölümü 38 sayfa yazılmıştı hatta daha fazka diye hatırlıyorum diğerleri de yüksekti bayağı.
Eski konu UP'latmaktan bir ceza keseyim sana.Oha hangi bölümmüş o? 😱
O kural Favori Sözlük'te geçerli değil canım. Soruma cevap verEski konu UP'latmaktan bir ceza keseyim sana.
Sen bana kuralları mı öğretmeye kalkıyorsun bu ne cürret.O kural Favori Sözlük'te geçerli değil canım. Soruma cevap ver
Sözlüğün mantığına aykırı uplatmamak. Aklına bir entry gelir başlığa yazarsın. Bu işin raconu buSen bana kuralları mı öğretmeye kalkıyorsun bu ne cürret.
Aslında Türkçede bazı kelimelerde harf düşüyor uyumlaşması için, uyumlaşmadan kastım iki sessiz harfin yan yana gelmeme durumu o yüzden cüret yazılır ama cürret diye uzatarak söylüyoruz farkındaysan. Cürret diye yazmanın bir sakıncası yok TDK'ya göre var.Sözlüğün mantığına aykırı uplatmamak. Aklına bir entry gelir başlığa yazarsın. Bu işin raconu bu
Hayır, ama Türkçe öğretebilirim.
*cüret
Peki tıraş mı traş mı?Aslında Türkçede bazı kelimelerde harf düşüyor uyumlaşması için, uyumlaşmadan kastım iki sessiz harfin yan yana gelmeme durumu o yüzden cüret yazılır ama cürret diye uzatarak söylüyoruz farkındaysan. Cürret diye yazmanın bir sakıncası yok TDK'ya göre var.
Son zamanlarda traş diye bazı yerlerde yazılsa da tabii ki "tıraş"tır.Peki tıraş mı traş mı?
Peki -dır mı -tır mı?Son zamanlarda traş diye bazı yerlerde yazılsa da tabii ki "tıraş"tır.