WesTxCoasT
Favori Üye
bekliyoruz aga ben yazcaktım da şimdi sıkıştırmim dedim
Yarın yayınla artık.
Hazır yav. Son bir sahne + Konu düzeni kaldı sadece.
Umarım bu bölümün o kötü etkisini kaldıracak bir bölüm olmuştur.
hadi ozaman 00:00 olmadan paylaş
Aga neden nickini derin darbe yaptın ya ben şahsen beğenmedim açık açık söyliyeyimEski nickine geri dön bence Recep aga
aga bende eski nickimi beğenmiyodum zaten çok kalmicam son nickimde bu olucak
Zaar tez elden yayınla 10dk kaldı00:00'da dizinin tekrar bölümünü yayınlaKaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için
Kaçıranlar bile yeniden izledi. Sen daha izlemedin
Yeni bölüm mü? Okucam yan sekmede şuanKesin herkes çok iyi olmuş demiştir😕 Gidim okuyayımda eleştirim
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine
Bn coookies Takas Beyyy (!) Vay be ne düsmanim varmis bnmmmm bn ztn kendi dizimi kendim yapiorum bi daha bni aşağılayamazsın ! Artik dizimde sende oynuosun ! Rolünse muammaBn asağılanmam tmm mı !
Bn coookies Takas Beyyy (!) Vay be ne düsmanim varmis bnmmmm bn ztn kendi dizimi kendim yapiorum bi daha bni aşağılayamazsın ! Artik dizimde sende oynuosun ! Rolünse muammaBn asağılanmam tmm mı !
- - - Ekleme - - -
Dizimin adıysa acı intikammmmm !
https://fav10.net/f620/aci-intikamda-oyuncu-olmak-istiyenler-burayaaaa-185196/ artik dizimde oyuncusun . Bence bolümlerini inceleaga seni tanımıyodum kusura bakma söylediklerim için ne desen haklısın
- - - Ekleme - - -
adam haklı aga bırak ne diyosa desin ama tanımadığımdan öyle dedim yoksa ne düşmanlığım olabilir
- - - Ekleme - - -
aga cookies i tekrar diziye al adam takip ediyomuş hiç beklemezdim helal olsun
farketmez takıl kafana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?