Şah Mat | 9. Bölüm |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaar tez elden yayınla 10dk kaldı :X 00:00'da dizinin tekrar bölümünü yayınla:X Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için:F:F

aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine

Bn coookies Takas Beyyy (!) Vay be ne düsmanim varmis bnmmmm bn ztn kendi dizimi kendim yapiorum bi daha bni aşağılayamazsın ! Artik dizimde sende oynuosun ! Rolünse muamma :) Bn asağılanmam tmm mı !

- - - Ekleme - - -

Dizimin adıysa acı intikammmmm !

Bn coookies Takas Beyyy (!) Vay be ne düsmanim varmis bnmmmm bn ztn kendi dizimi kendim yapiorum bi daha bni aşağılayamazsın ! Artik dizimde sende oynuosun ! Rolünse muamma :) Bn asağılanmam tmm mı !

Sakin yav. Seni tanımıyor @takas sadece. :mmm:

- - - Ekleme - - -

Dizimin adıysa acı intikammmmm !

aga seni tanımıyodum kusura bakma söylediklerim için ne desen haklısın

- - - Ekleme - - -

adam haklı aga bırak ne diyosa desin ama tanımadığımdan öyle dedim yoksa ne düşmanlığım olabilir

- - - Ekleme - - -

aga cookies i tekrar diziye al adam takip ediyomuş hiç beklemezdim helal olsun :d

aga seni tanımıyodum kusura bakma söylediklerim için ne desen haklısın

- - - Ekleme - - -

adam haklı aga bırak ne diyosa desin ama tanımadığımdan öyle dedim yoksa ne düşmanlığım olabilir

- - - Ekleme - - -

aga cookies i tekrar diziye al adam takip ediyomuş hiç beklemezdim helal olsun :d
https://fav10.net/f620/aci-intikamda-oyuncu-olmak-istiyenler-burayaaaa-185196/ artik dizimde oyuncusun . Bence bolümlerini incele :) ve rolünu kendin seç!

Son düzenleme:
Bu bölümü ben çok sevdim. keşke zamanında takip etseymişim de kadroda olsaymışım :D