Polat Şaşmaz
Favori Üye
yap tabi aga konuya etiketlersin mesela cookies mi ne onu çıkar o kim yavo akdar adam dururken koyduğun üyeye bak üstelik banlı
kişi sayısını arttır aga hızlı gonzales,onur_35,china shangai gibi vadici kardeşlerimizi de ekle diziye
Forum Yönetimi ni bile tagladım
Ne fikri? 344rcp'in ölümü mü? Toprağa gömmüşssün tahtaları dizmişssinSenin fikrin yok mu @Forumdash? Senden iyi fikir çıkar gibime geliyo
Ne fikri? 344rcp'in ölümü mü? Toprağa gömmüşssün tahtaları dizmişssinGeri dönmesi için zombi olması lazım
Tag'lardan öteye gidemezsin heralde? Millet neye taglandiği merak etmek için er yada geç gelicektir.Diziyi okumadiği halde 1 görüntülenme 1 görüntülenmedir diyenlerdense gir reyting bölümüne ordakileri tagla
Tag'lardan öteye gidemezsin heralde? Millet neye taglandiği merak etmek için er yada geç gelicektir.Diziyi okumadiği halde 1 görüntülenme 1 görüntülenmedir diyenlerdense gir reyting bölümüne ordakileri tagla
tag işi olmasaydı halim haraptı
Şanslı dönemde yazmaya başaladınSenaryo iyi olduktan sonra her türlü iyi olur.Reyting bölümündeki gibi hit bekleme kafi
Senaryo iyi ama galiba bayağı bi erkeklere yönelik@Almila yakında takip etmeyi bırakacak gibi bir his var içimde nedense
Şanslı Dönem derken?
Reyting bölümündeki gibi hit bekleyen yok zaten. Ben sadece daha fazla kişi okusun istiyorum
Şanslı dönem derken milleti taglayarak cekebilirsin? Daha fazlası işte reyting bölümüdeki hit sayılarıdır işte
Benim gözüme az geliyo takipçi sayısı. Yetmiyo. Aç gözlülük yapıyom işte
Azla yetinmeyi bilecenBende yazsam 50 hit 20 yorum alsam kafi
Hiti salla. YOrumu da salla. Önemli olan 20 farklı kişinin yorumu20 yorumu tek başına da yaparsın
Heee az susta millet konuşsun diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?