Şah Mat | 8. Bölüm | 34rcp44 Gerçekten Öldü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yap tabi aga konuya etiketlersin mesela cookies mi ne onu çıkar o kim yav :D o akdar adam dururken koyduğun üyeye bak üstelik banlı :kiki:
kişi sayısını arttır aga hızlı gonzales,onur_35,china shangai gibi vadici kardeşlerimizi de ekle diziye

cookies dizinin başından takipçisiydi. 1 ay ban yedi. Eğer dorumu bıraktıysa çıkarırım. Yoksa sıkı takipçiydi o.

Başka kişiler de etiketleyim bari :D

hee legolası mutlaka ekle aga
cookies diziden sessizce kaybolsun deve tuncay bedri fincancı vs. gibi :d

Senin fikrin yok mu @Forumdash? Senden iyi fikir çıkar gibime geliyo :D

yav aga bu isimleri nerden buluyosun o kadar kardeşimiz varken bu kim :D rengarenk Allah Allah :D

Tag'lardan öteye gidemezsin heralde? Millet neye taglandiği merak etmek için er yada geç gelicektir.Diziyi okumadiği halde 1 görüntülenme 1 görüntülenmedir diyenlerdense gir reyting bölümüne ordakileri tagla :F:F

tag işi olmasaydı halim haraptı :D

Şanslı dönemde yazmaya başaladın :X Senaryo iyi olduktan sonra her türlü iyi olur.Reyting bölümündeki gibi hit bekleme kafi:X

Senaryo iyi ama galiba bayağı bi erkeklere yönelik :D @Almila yakında takip etmeyi bırakacak gibi bir his var içimde nedense :D

Şanslı Dönem derken?

Reyting bölümündeki gibi hit bekleyen yok zaten. Ben sadece daha fazla kişi okusun istiyorum :(

Senaryo iyi ama galiba bayağı bi erkeklere yönelik :D @Almila yakında takip etmeyi bırakacak gibi bir his var içimde nedense :D

Şanslı Dönem derken?

Reyting bölümündeki gibi hit bekleyen yok zaten. Ben sadece daha fazla kişi okusun istiyorum :(

Şanslı dönem derken milleti taglayarak cekebilirsin? Daha fazlası işte reyting bölümüdeki hit sayılarıdır işte :F:F