Şah Mat | 8. Bölüm | 34rcp44 Gerçekten Öldü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay vay dehşet bir bölüm olmuş takasla müthiş ikili olacaz recep ölmedi bence ilerde ortaya çıkacak takası vuracak dediydi dersiniz ceset yanmış görünmez halde. :D

Vay vay dehşet bir bölüm olmuş takasla müthiş ikili olacaz recep ölmedi bence ilerde ortaya çıkacak takası vuracak dediydi dersiniz ceset yanmış görünmez halde. :D

34rcp44 adında birisi yok artık. :d

- - - Ekleme - - -

34rcp44 adında birisi yok artık. :d

arkadaşlar ben öldüm gömdüler bile artık nasıl gelicem benide memati yaptınız :D

Ne tez yeni bölüm çıktı 😕 Bu bölümü pek beğenmedim :( Bu kadar kısa zaman araliği verme.Bi çırpıda okuyamadım ara vere vere okudum.

aga bölüm süper olmuş recep öldü mü kesin olarak :D başrol adam 8 bölümde ölüyo bu nasıl dizi lan :kiki: çakır bile 46.bölümde öldü :kiki:

aga bence de hemen yayınlama öyle 4-5 gün aralarla yayınla
recep agama da artık memati gibi dönüyo ölmedi dönecek falan deriz :kiki:

Seyirci sayımı arttırmak için ne yapmam lazım? Öneriniz var mı? Beni tatmin etmiyor bu sayı :(

aga çok sık yayınlama işte peşpeşe 2 gün yayınlıyosun bu yanlış hamle ara ara yayınlayacan ben kurtlar sofrası yazmıştım 2 bölüm 7-8 gün arayla o da zor yazıyodum zaten :kiki: konularım rekor kırıyodu resmen :D bir de aga bikaç forum üyesini daha kadrona kat ama ufak rollerde :D

aga çok sık yayınlama işte peşpeşe 2 gün yayınlıyosun bu yanlış hamle ara ara yayınlayacan ben kurtlar sofrası yazmıştım 2 bölüm 7-8 gün arayla o da zor yazıyodum zaten :kiki: konularım rekor kırıyodu resmen :D bir de aga bikaç forum üyesini daha kadrona kat ama ufak rollerde :D[/SIZE]

İlk dediğini yaparım. 2. dediğini milletten habersiz mi yapam? :D Yoksa izin alıp mı yapam?[/B][/COLOR][/FONT]

yap tabi aga konuya etiketlersin mesela cookies mi ne onu çıkar o kim yav :D o akdar adam dururken koyduğun üyeye bak üstelik banlı :kiki:
kişi sayısını arttır aga hızlı gonzales,onur_35,china shangai gibi vadici kardeşlerimizi de ekle diziye