Maskeli Fedai
Favori Üye
[v]ben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir
Ölür ölmez. Siz izlemeyi bırakmazsanız çok daha güzel şeyler olur
😱mg:ben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir
Aga bu diziyi kaç bölümlük planladın
Bakarızben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir
Aga espri yaptım zaten
hiç bi fikrim yok
Bakarız
Aderin. İzlemeye devam et.
Aga forumun en uzun soluklu dizini yap Senaryo tıkanırsa biz arkadaşlar toplanır senaryoyu düzeltmenin yollarını buluruz
Agalar bunu Çakır Polat Memati Abdülhey gibi düşünmeyin. Ben yazarken hiç aklımdan böyle şeyler geçmiyo. Çünkü diziyi okuyan ve Vadi'den haz etmeyen üyelerde var. Herkese yönelik bi dizi bu
88 bölüm yapıyım yani
Yok daha uzun olsun Vadi gibi 10 sene devam etsinAgalar bunu Çakır Polat Memati Abdülhey gibi düşünmeyin. Ben yazarken hiç aklımdan böyle şeyler geçmiyo. Çünkü diziyi okuyan ve Vadi'den haz etmeyen üyelerde var. Herkese yönelik bi dizi bu
88 bölüm yapıyım yani
Ben bu bölüm aktif olmuşum
Beni öldürdügün icin tesekkürler @XanTier
Aynen aga bence degerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi
Bencedegerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi
gerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi