Maskeli Fedai
Favori Üye
[v]ben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir![]()
Ölür ölmez. Siz izlemeyi bırakmazsanız çok daha güzel şeyler olur![]()
😱mg:ben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir![]()
Aga bu diziyi kaç bölümlük planladın
Bakarızben ölürsem tabi diziye ivme de kazandırabilirim nasıl memati öldü dizi güzelleşti belki ben ölüncede böyle bişey olabilir![]()
Aga espri yaptım zaten![]()
hiç bi fikrim yok
Bakarız
Aderin. İzlemeye devam et.![]()
Aga forumun en uzun soluklu dizini yapSenaryo tıkanırsa biz arkadaşlar toplanır senaryoyu düzeltmenin yollarını buluruz
![]()
Agalar bunu Çakır Polat Memati Abdülhey gibi düşünmeyin. Ben yazarken hiç aklımdan böyle şeyler geçmiyo. Çünkü diziyi okuyan ve Vadi'den haz etmeyen üyelerde var. Herkese yönelik bi dizi bu
88 bölüm yapıyım yani![]()
Yok daha uzun olsun Vadi gibi 10 sene devam etsinAgalar bunu Çakır Polat Memati Abdülhey gibi düşünmeyin. Ben yazarken hiç aklımdan böyle şeyler geçmiyo. Çünkü diziyi okuyan ve Vadi'den haz etmeyen üyelerde var. Herkese yönelik bi dizi bu
88 bölüm yapıyım yani![]()
Beni öldürdügün icin tesekkürler @XanTier
Aynen aga bence degerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi![]()
Bencedegerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi![]()
gerçekten kendimim diye demiyorum takasın rolleri artınca dizi bi başka güzelleşmiş yanlışım varsa düzeltin agalar bana öyle geldi![]()