Aha ben demedim miHacı böyle reklam yapma
Çok ucuz oluyor kanımca
Ocaka kadar özlesinler işte
Sezon finalinde rolum cok olsun
![]()
kimse ana caddeler dizisiyle yarışamaz panpaSezon finali gibi olsa da adı final olacak
Olacak rolün😉
Finalin sebebi işte bu: pompy
P varken dizim aşağılarda ezilip büzülmesin istiyorum
![]()
Ne finali la bu diziye 60 70 bölüm yakışır [v]
Isabet olmus final yapmasi. Tadinda birakmak gerek. Yeni projeler bekliyoruz ama![]()
benim için sorun yok aga haklsıın çok uğraştıro güzel dizi yazmak onun için kararının arkasındayım. Ayrıca finale kadar bana bi kız bul o zeynep sürtüğünüde finalde emreyle basim 2sinide temizlim ortalık pisliklerden kurtulsun
Sen elini ayagini cek bakalim herseyden [v]
benim için sorun yok aga haklsıın çok uğraştıro güzel dizi yazmak onun için kararının arkasındayım. Ayrıca finale kadar bana bi kız bul o zeynep sürtüğünüde finalde emreyle basim 2sinide temizlim ortalık pisliklerden kurtulsun![]()
Final ama yeniden başlayacakNe finali ya? Daha beklediğim sahneleri görmeden final yaptırmam bu diziye ben.
Sezon finali yap. O dediğim sahneleri diziye ekle, çok iyi ve güzel olacak.![]()
Final ama yeniden başlayacak![]()
O zaman sezon finali de.![]()
Dediğim sahneleri bekliyorum ama. 1-2 ay sonra ben burda olmayacağım yani Ağustos-Eylül'de yokum Favori'de. Ekim'de sokarsın yayına artık.
1 2 ay sonra aynı isimle, yeni kadroyla, zaman atlaması olmuş şekilde başlatacağım.
O yüzden final![]()
Yazın babam başıma bi şey sarmazsa Ekim geç olur 😱
Dediğim sahneleri bekliyorum ama. 1-2 ay sonra ben burda olmayacağım yani Ağustos-Eylül'de yokum Favori'de. Ekim'de sokarsın yayına artık.![]()
Yazın babam başıma bi şey sarmazsa Ekim geç olur 😱
Tamam aga, git, yalniz birak bizi Editörlükte de![]()
İstifa etmek, kovulmaktan iyidirZaten yeterince yattım 😱