Şah Mat | 19. Bölüm

Şah Mat 19. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
18'i okuyasım hiç gelmedi :( 19'la devam ediyorum:( Olaydan çok koptum mu bilemedim ama neyse diyip okudum.Bu bölümde dediğim gibi 101'in biyografisini beğenmiştim. o yuzden 7'den 8 veriyorum:X @XanTier

21. bölüm final :(
@34rcp44, @Almila, @Arslan Bey, @batuhankaralar, @Billy Kane, @çocuklarduymasın, @cookies, @dizi kolik, @Fks14, @Forumdash, @kvp, @mrt-06, @Onur_35, @RüzgarGülü, @takas, @WesTxCoasT, @xemrexxx, @Yakamoz-Asi, @yatutarsa

Final hacı, sezon finali değil :T:

Başka dizi yok zaten :T:

NAsıl final laa :bağır: KVp taktiği yapma bana hacı :bağır: bittiriyorum yoğgun istek üzerine başladim deme:bağır: 2.sezonda zaten bana yer vermedin:bağır: Ne kadar çok ":bağır:" smileyı kullanıyorum görüyorsun:bağır: Harbiden gıcık sinir uyuz oldum:bağır: Daha sayardım da işte:bağır: Ocak ayında başlat yine tamamen bitirme:) (ciddiyim)

Nasıl final laa :bağır: KVp taktiği yapma bana hacı :bağır: bittiriyorum yoğgun istek üzerine başladim deme:bağır: 2.sezonda zaten bana yer vermedin:bağır: Ne kadar çok ":bağır:" smileyı kullanıyorum görüyorsun:bağır: Harbiden gıcık sinir uyuz oldum:bağır: Daha sayardım da işte:bağır: Ocak ayında başlat yine tamamen bitirme:) (ciddiyim)

Çok uğraştırıyo hacılar :( Üşeniyorum yazmaya :(

Ocak çok geç değil mi? Özleyince başlatırız elbet 😛

Forum İstatistikleri

Konular
172,830
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi