Şah Mat | 19. Bölüm

Şah Mat 19. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Çoğu kişi yok zaten @Almila

Güzel bir bölüm olmuş ama hep aynı üçgende gelişmiş bu bölümde olaylar yine de 10.

aga biz olmayınca güzel olmuyo ya
şu diziyi bana verin 2 bölümde aksiyon manyağı yapmazsan bişey bilmiyorum bütün kızları öldürtür müthiş bi senaryo yazarım zeynep meynep diziyi yavaşlayan gereksiz karakterler

Düzen, kurgu ve icerik olarak güzel olmus ellerine saglik. Heyecansiz anlatmissin ama baya. Üc bes harf hatasi yine mevcut. Müzik güzel, Özet var.

Puanim: 9

Düzen, kurgu ve icerik olarak güzel olmus ellerine saglik. Heyecansiz anlatmissin ama baya. Üc bes harf hatasi yine mevcut. Müzik güzel, Özet var.

Puanim: 9
Ömer yine tekrarlıyorum ama Armağan Çağlayan gibi nereden buluyon yok noktalama filan...
(Latife)

Bu bölüm biraz heyecan azalmış gibi sanki Melih geçen bölümlere göre. Puanım 8...

Ben neden yokum ? bölüm çok kısa diyaloglar yine çok iyi. Ancak kendim olmadığımdan dolayı ve kısalığından dolayı 8 @XanTier
Bölüm kısa mı? 😱
Bölüme oy ver bence
Kendinin olup olmaması önemli değil
Her bölümde olamazsın ki

Ben başrol'üm olmak zorundayım !
😕

Başrol Recep diye biliyorum.

Ben de

Ömer yine tekrarlıyorum ama Armağan Çağlayan gibi nereden buluyon yok noktalama filan...
(Latife)

Takmış noktalamaya @Yakamoz-Asi. Vallahi irite ediyor insanı. Artık kusur bulamıyor
Noktalama falan ondan kırıyor puanı 😛

@XanTier alemtoyu da diziye al 20.bölümden itibaren çok güzel olur