Şah Mat | 17. Bölüm

Şah Mat 17. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Anlaşılan sen sezon finalinden sonra yatmışsın Melih. :F

Bence iki hafta ara ver. Kafanı topla. Her şeyi kat diziye ve okurun karşısına güçlü bir şekilde çık. :)

Dediklerimden sadece müzik yapma kısmını gerçekleştirdim :D

Araya gerek yok bence. Gerçek dizi yazmıyoruz. 2 saatte yazıyorum senaryoyu zaten. 3 saat ayırız bu sefer de :D

- - - Ekleme - - -

Bence absürdlük katma diziye. Absürdlük iter, trajikomiklik çeker. Ayrıca dizinin çekildiği tarihe göre absürdlük yapman biraz zor olmaz mı Melih? :GDG:

Bence absürdlük çeker. Aşırıya kaçmadığı sürece absürdlük iyidir bence. Neyse bi deneyelim, bakarız :D

Kısa gibi sanki biraz ama iyi bölüm geçen haftadan sana da 10 puan sözüm vardı ayrıca bölüm iyi ama dediğim gibi biraz daha uzun olsaydı keşke. :)

Kısa gibi sanki biraz ama iyi bölüm geçen haftadan sana da 10 puan sözüm vardı ayrıca bölüm iyi ama dediğim gibi biraz daha uzun olsaydı keşke. :)

Ne uzun ne kısa. Ortasını yaptım. Bazıları kısa bazıları uzun istiyor çünkü.

Anket eklemeyi unutmuşum. Eklendi.

Çaldım o sözü :D

- - - Ekleme - - -

Kısa mı? :( :bağır:

Sonu daha güzel bence. @34rcp44 @cookies'i arabayla eziyor işte :T:

- - - Ekleme - - -

Anketi 2 gün süreli yapmayı unuttum @darksaal :(
Ezikmiyim bn 3 bölumdür üstumden geciyolar :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada puanım 10.Mobil

@dizi kolik Çok şey istiyormuşsun gibi geldi bana @XanTier düzenli olarak her bölüm bence güzel yazıyor zaten bu televizyonlarda yayınlanan bir aşk veya entrika dizisi değil fazla abartılmaması lazım forum burası sonuçta. :)

Bölümlerin uzunluğu kısalığı hariç bence 4/4'lük ilerliyor dizi. :D

@dizi kolik Çok şey istiyormuşsun gibi geldi bana @XanTier düzenli olarak her bölüm bence güzel yazıyor zaten bu televizyonlarda yayınlanan bir aşk veya entrika dizisi değil fazla abartılmaması lazım forum burası sonuçta. :)

Bölümlerin uzunluğu kısalığı hariç bence 4/4'lük ilerliyor dizi. :D

Ben de ondan çok şey istemiştim :D O da şimdi istedi tabi :D

Bölümlerin uzunluğu kısalığı derken? Uzun mu, kısa mı? 😕

Ölüm ile Yaşam'daki Saeger, Sophie'yi falan diziye mi katsam @Forumdash? :D Şimdi aklıma geldi :D