Şah Mat | 16. Bölüm

Şah Mat 16. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
@XanTier ? her bölüme 10 mu vereyim

@Yakamoz-Asi Onların işi yazmak bizim işimiz puanlamak biz niye yazak ?

9 Points!

Bölüm genel olarak güzel ama bence arada duygusal diyaloglar olsun. Karşılıklı atışmalar felan. Hatta bir müzik eşliğinde olsun Ahmet Kaya'nın albümünden olabilir.
Duygusal diyaloglar için bir ara Zeynep vardı. Ama 2. sezonda 3 bölümdür ona rol bulamadım maalesef

Güzel olmuş 10 puan

Wetcoastın eski yeri güzel olmuş diziye ayrı bir hava katmış. İlham aynağın kurtlar vadisi büyük ihtimal

İlham kaynağım her şey.
İzlediğim gördüğüm şeyler aklıma düşüyor ve kullanıyorum. Kurtlar Vadisi'nden kopyalamak yerine izlerken "Keşke şöyle olsaydı" dediğim yerleri ben yapıyorum

8 oy sonrasi 9.63 reyting @XanTier
9,6 şu anda tam.
süper olmuş aga 10 puan

west beni satmış aga kaçacak delik ara seni yaşatmam
@WesTxCoasT

Düşmanda yaptıya bizi yuh diyorum.
@XanTier

En başından düşmandınız aslında

Sen çok fazla entrika dizileri izliyosun
Tahtından etmek fln

Onun için çalışıyosun. Emirlerine de uymak zorundasın

@XanTier ? her bölüme 10 mu vereyim

@Yakamoz-Asi Onların işi yazmak bizim işimiz puanlamak biz niye yazak ?
Ver

Herkese beğendirmek zorunda değilsin hem ben beğenmedim demedim 10 puanlık bir bölüm değil o yüzden 8 verdim.

Yok ya, kızdığımı ya da üzüldüğümü sanma.

Geçen hafta @Yakamoz-Asi 7 puan🙂T
verdikten sonra düşük puanlar artık pek koymuyo insana

Senaryolarda geriye dönmeler olacaksa, onu "flashback" olarak veriyoruz @XanTier ve gelecekte olacak olanları "flashword" ile

Puanım: 9. Emeğine sağlık.

Duygusal diyaloglar için bir ara Zeynep vardı. Ama 2. sezonda 3 bölümdür ona rol bulamadım maalesef

Bence her bölüm diziye bir duygusal köşe yapmalısın. Hep aksiyon veya hep macera olmaz. Dizini biraz duyguyla harmanlamalısın. Böyle çok soğuk şu anda dizin...

9.55 Reyting aga
ben 7 puan verseydim 9.27 Reyting'e düserdin