- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Olsun agabu bölüme 9 alti verenler daha iyisini yapsin görelim valla.. yok böyle düzen
. @yatutarsa
Olsun agabu bölüme 9 alti verenler daha iyisini yapsin görelim valla.. yok böyle düzen
@XanTier ? her bölüme 10 mu vereyim
@Yakamoz-Asi Onların işi yazmak bizim işimiz puanlamak biz niye yazak ?
Bu senin görüşün, bana göre 8'lik bir bölümdü
Düzen icin bile 10 verilir
Duygusal diyaloglar için bir ara Zeynep vardı. Ama 2. sezonda 3 bölümdür ona rol bulamadım maalesef9 Points!
Bölüm genel olarak güzel ama bence arada duygusal diyaloglar olsun. Karşılıklı atışmalar felan. Hatta bir müzik eşliğinde olsun Ahmet Kaya'nın albümünden olabilir.
Güzel olmuş 10 puan
Wetcoastın eski yeri güzel olmuş diziye ayrı bir hava katmış. İlham aynağın kurtlar vadisi büyük ihtimal
9,6 şu anda tam.8 oy sonrasi 9.63 reyting @XanTier
süper olmuş aga 10 puan
west beni satmış aga kaçacak delik ara seni yaşatmam@WesTxCoasT
Düşmanda yaptıya bizi yuh diyorum.@XanTier
Sen çok fazla entrika dizileri izliyosungüzel olmusta ben niye hic yokum gardas ya bölumun sonunda yada basında oluyorum tamam bunlar güzel birsey ama birazda ortlarda olsamda almilayı tahtİndan edip onun yerine gecsem veya onun dediklerini yapmasam da biaz arkasından entrika cevirsem malmıyım bnde almilanın herdediğini yapıyorum.Bide rolümü %38.5 oranında arttirabilirsin .
Ver@XanTier ? her bölüme 10 mu vereyim
@Yakamoz-Asi Onların işi yazmak bizim işimiz puanlamak biz niye yazak ?
Bu senin görüşün, bana göre 8'lik bir bölümdü
TNS gibiyim ben ne ise oBelki ileriki bölümlerde 10 verebilirim
Her bölümü de bi beğenmeyen çıkyor zaten
Herkese beğendirmek zorunda değilsin hem ben beğenmedim demedim 10 puanlık bir bölüm değil o yüzden 8 verdim.
Yok ya, kızdığımı ya da üzüldüğümü sanma.
Geçen hafta @Yakamoz-Asi 7 puan🙂Tverdikten sonra düşük puanlar artık pek koymuyo insana
SanmamHem iyi bir senarist olumlu/olumsuz her türlü eleştiriye açık olmalıdır
yanlış yaptın aga kendi ipini kendin çektin recep ide seni de yerin 7 kat dibine gömecem
yerin 7 kat dibine gömmeden önce sen 7 kat göğe nasıl çıkarsın onu düşün
Senaryolarda geriye dönmeler olacaksa, onu "flashback" olarak veriyoruz @XanTier ve gelecekte olacak olanları "flashword" ile
Puanım: 9. Emeğine sağlık.
Duygusal diyaloglar için bir ara Zeynep vardı. Ama 2. sezonda 3 bölümdür ona rol bulamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?