- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
[TABLE="class: outer_border, align: center"]
[TR]
[TD]1-13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ŞaH MaT
16. Bölüm
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler içinde verilen sahneler eski bölümlere ait sahneler;
Tablo içinde verilen sahneler ise eski bölümlerdeki sahnelerin gösterilmeyen kısımlarıdır!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başlamadan önce;
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Okurken Dinlemek İçin Müzik!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2 Ekim 2032, Cumartesi, Hastane;[TR]
[TD]1-13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ŞaH MaT
16. Bölüm
Spoiler içinde verilen sahneler eski bölümlere ait sahneler;
Tablo içinde verilen sahneler ise eski bölümlerdeki sahnelerin gösterilmeyen kısımlarıdır!!!
Başlamadan önce;
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Okurken Dinlemek İçin Müzik!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arslan Bey uyumakta olan cookies'i yakalarından tutarak kaldırıp yere attı.
Arslan Bey: Ben hastanede yatarken....... O doktor sendin. (cookies'in yakasından tutup yerden kaldırdıktan sonra yakasından tutmaya devam ederek) Seni şerefsiz. Almila mı söyledi ha? Almila mı söyledi sana git doktor kıyafeti giyip Arslan Bey'in kanser olduğunu söyle diye ha? Görürsün lan sen şerefsiz.
cookies: Hey. Hey. Dur. Yapma. Yapmaaa...
2. kattaki odanın camından cookies'i aşağı attı. cookies asfalt yolun üzerinde yüzükoyun yatmakta iken hızla gelen arabanın kornasının, ccookies'in yere düşmesiyle etrafa saçılan kanların ve kırılan kemiklerinin seslerinin karıştığı anlarda Arslan Bey cookies'i aşağı attığı hastane camından korkulu gözlerle olanları izlerken, Arslan Bey'in arkasından sinsice yaklaşan birisi Arslan Bey'in ensesine sert bir cisimle vurdu ve Arslan Bey'i bayılttı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Ekim 2032, Cuma;
34rcp44: Ne mezarlığı? Niye?
Takas: Sevgilim yatıyo orada. Ben de onla yatıcam.
34rcp44: Sen bu kafayla hiç bir şey yapamazsın.
Takas: Mezarlığa götür..
34rcp44: Sevgilin kim?
Takas: Söyleyemem. Olmaz.
O sırada WesTxCoasT gelir. Takas onu görünce gözlerini faltaşı gibi açar.
Takas: (Sakin bir şekilde)Seni şerefsiz. (bağırarak) Sattın beni!!
WesTxCoasT: Hayır (birkaç saniye bekler) Satmadım.
Takas 3 gün öncesini, ormanda 34rcp44'e nasıl yakalandığını hatırladı:
[TABLE="class: grid, width: 720, align: center"]
[TR]
[TD]29 Eylül 2032, Çarşamba, Orman;
Fks14, yatutarsa ve Takas 3'ü birliikte 34rcp44 ve çocuklarduymasın'dan kaçarken Takas, yatutarsa ve Fks14 ayrı yönlere gittiler. 34rcp44 o tarafa doğru koşarken Takas'ın üstünde bulunduğu ağacın altından geçti. Takas onu görünce aşağı inip arkasından koştu ve odunla vurup bayılttı.
34rcp44 kendine geldiğinde çocuklarduymasın baygın yatıyordu. Kendisi de dizlerinin üstüne çökmüş ve elleri arkadan bağlanmış bir vaziyetteyken Takas, elindeki odunu yavaşça yere bırakıp 34rcp44'in kulağına eğildi.
Takas: Eeee. Bundan sonra?
34rcp44: (Ağzının sağ tarafını kaldırarak gülümseyerek) Bundan sonrasını ben değil sen düşüneceksin. Bunun için çok zamanın olacak.
Dedikten sonra Takas yumruğu yapıştırdı ve 34rcp44 yere düştü. Doğrulmaya çalışırken WesTxCoasT'a baktı ve başıyla işaret etti.
WesTxCoasT: (Başını sallayarak 34rcp44'e cevap verdi ve Takas'ın arkasına geçti.) Çök yere!
Takas: (Arkasına dönerken) Ne diyosun olum sen? Ne çökmesi? Adam zaten yerd.... (Gözünün ucunda silahı görünce şaşkın ve ağzı açık bir şekilde biraz bekledikten sonra) Sen.......?
WesTxCoasT Takas'ın dizinin arkasına ayağıyla vurarak onu çökertip ellerini arkadan bağladı ve 34rcp44'ü çözdü. 34rcp44, Takas'ın yanına gidip çömeldi.
34rcp44: Hani ben "güya" öldüğümde sen arkamdan vurmuştun beni. Hani o zaman çocuklarduymasın ortadan yok olmuştu da WesTxCoasT seninle gelmişti. Hiç mi aklın çalışmadı be Takas? Hiç mi anlamadın önceden Forumdash için çalışan birinin orayı bırakıp hiç bir gücü olmayan, tutunacak dal arayan birinin yanına gelsin. Hem de seni hiç tanımadan? Büyük hata yaptın. Hani Almila 2'mizi tuzağa düşürmüştü Arslan Bey yüzünden. (Şah Mat 6. Bölüm) Sonra da cevaa bizi kurtarıp Forumdash'a götürmüştü de ikimizle değil de sadece senle konuşmuştu. Beni odadan çıkarttığında ben kvp'yle konuşmaya gitmiştim aslında:
Forumdash: 34cp44, Sen çık...
34cp44 çıkar. cevaa onu bir odaya götürür. İçeri girer. İçerde kvp ve 2 adam vardır.
kvp: Gel 34rcp44.
34rcp44: Bunlar kim?
kvp: Bunlar WesTxCoasT ve çocuklarduymasın. Önümüzdeki 1-2 ay bu arkadaşlarla çok işin olacak. Şimdi beni iyi dinle.
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]kvp: Bunlar WesTxCoasT ve çocuklarduymasın. Önümüzdeki 1-2 ay bu arkadaşlarla çok işin olacak. Şimdi beni iyi dinle. 3'ünüz Yakamoz-Asi'yi öldürmeye gideceksiniz. Ama bu dışardan görünüşü olacak.
34rcp44:Nasıl?
kvp: Öldürün ve binayı boşaltıp evi yakın. O ölenlerden birisi sen olacaksın.
34rcp44:Ne?
kvp: Dinle. Herkes seni öldü bilecek. Ama sen Hollanda'ya gideceksin.
34rcp44:Hollanda mı?
kvp: Evet.
kvp, 34rcp44'e Hollanda'da neler yapacağını anlatır.
kvp: Orada işin bittikten sonra geri dönüp ameliyata gireceksin. Yüzün, ismin değişecek. Adın Derin Darbe olacak. Yaniiii, kısacası zor bir görev bekliyor. WesTxCoasT ve çocuklarduymasın sana yardımcı olacaklar bu görevde. yatutarsa diye biri de orada bekliyor olacak seni.
34rcp44: O zaman şöyle yapalım. çocuklarduymasın sen benimle gel. WesTxCoasT sen de Takas'ın yanına gideceksin.
WesTxCoasT: Niye?
kvp: (karşı çıkarak) Niye?
34rcp44: Çünkü takas'a güvenmiyorum.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Takas: Vaay be.
34rcp44: Her neyse. Yüzümün neye benzeyeceğini görmemiştim. Arslan Bey zamanında Forumdash'a getirmiş o resmi. Ama o da planmış. Arslan Bey yatutarsa'yla önceden anlaşmalıymış. Ta o zaman Forumdash'a yatutarsa'nın resmini getirmiş. yatutarsa'nın planı eskiye dayanıyor yani. Adam her şeyi hazırlamış. Neyse. Bizim Hollanda'da işler bitince İngiltere'ye gitmemiz gerekti plan haricinde.
Takas: Ne yaptınız orada?
34rcp44: Orası seni ilgilendirmiyo maalesef. Şimdi dinle. İngiltere'den geldik Fransa'ya.çocuklarduymasın doktorun yanında bekliyordu beni. Yatutarsa'yla birlikte doktora giderken birden araba durdu. yatutarsa indi. berkann diye biri gelip beni aldı. Yatutarsa onu da planlamış. Beni alıkoydu. Önceden Forumdash'a kendi resmini verdirttiki sanki ameliyatla yüzümü değiştirmiş gibi yapıp, benim yerime geçip Derin Darbe olacaktı. Oldu da.
Takas: Ee?
34rcp44: Ama ben berkann'ın elinden kurtuldum:
Takas: Her şey tamam da bana bunu niye anlattın?
34rcp44: Sen WesTxCoasT tarafından kandırıldın. Ben yatutarsa tarafından. İkimizin bir ortak yanı olduğunu bil. Seninki benim kandırılmam kadar kompleksli değil. Hadi ben kandırıldım. Anlattım sana. Sen nasıl kandın?
Takas cevap vermez.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
34rcp44: Hadi her şeyi anladım da, sen hangi akla mantığa sığınıp Forumdash'ın yanından ayrıldın?
Takas: (Gülümseyerek) Hıh. Forumdash kimki?
34rcp44: Kimmiş? Çıkar ağzındaki baklayı. (yumruk atar.)
Takas: (Gülümseyerek) Profesör 101'i bilir misin?
34rcp44: (gülümseyen ifadesi bir anda şaşkınlığa döner) Profesör 101 mi?
Yönetmen
XanTier
cookies'e Ne Olacak? Hızla Gelen Arabanın İçinde Kim Var?
Profesör 101 Almila'dan Ne İsteyecek?
yatutarsa Hangi Çılgınlığı Yapacak?
Takas'ın Sevgilisi Kim?
Takas'ın Profesör 101'le Bağlantısı Ne?
Almila Neden Arslan Bey'in Kanser Olduğu Yalanını Ona İnandırdı?
[TABLE="class: grid, width: 400, align: center"]Yönetmen
XanTier
cookies'e Ne Olacak? Hızla Gelen Arabanın İçinde Kim Var?
Profesör 101 Almila'dan Ne İsteyecek?
yatutarsa Hangi Çılgınlığı Yapacak?
Takas'ın Sevgilisi Kim?
Takas'ın Profesör 101'le Bağlantısı Ne?
Almila Neden Arslan Bey'in Kanser Olduğu Yalanını Ona İnandırdı?
[TR]
[TD]
-Şah Mat | 17. Bölüm
Pazartesi'yi Salı'ya Bağlayan Gece FF TV'de
[/TD]Pazartesi'yi Salı'ya Bağlayan Gece FF TV'de
[/TR]
[/TABLE]
Yapımcı - Senaryo
XanTier
Cast
34rcp44
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas