Takas: Forumdash Prefesör 101'in yanında amele sümüğü kalır.
34rcp44: Netice senin neticen. İster yumurtla, istersen civ civ neticenin içindeyken yumurtadan çıksın. Ha, civ civ yumurtadan büyük olur. Neticenden dışarı çıkarken daha çok acıtır. Benden söylemesi.
Bu dizi iyice totoş grubu olmuş dialoğa bak
Haa bu nasıl bi sözdür onu hiç anlamadim 😕 Al şu takatulari bla bla bla tekerlemesini yazsaydın daha iyiydi
Geçmişe çok gidilmiş haraketlilik çoktu kafam karişiyor okurken 😕 En üsteki müziği beğenmedim bir ritim içinde loop olmuş kalmiş 😕
Oylama kapanmiş gene 😡 7 verdim @darksaal ekleyebilirmisin (pls😛)
oylama bittikten sonra oy kullanılmıyo yapacak bişey yok @darksaal
Bu dizi iyice totoş grubu olmuş dialoğa bak
Haa bu nasıl bi sözdür onu hiç anlamadim 😕 Al şu takatulari bla bla bla tekerlemesini yazsaydın daha iyiydi
Geçmişe çok gidilmiş haraketlilik çoktu kafam karişiyor okurken 😕 En üsteki müziği beğenmedim bir ritim içinde loop olmuş kalmiş 😕
Oylama kapanmiş gene 😡 7 verdim @darksaal ekleyebilirmisin (pls😛)
bu arada çok flashback yapıyon bence gereksiz oluyo kafa karıştırmaya gerek yok ben de okurken bazen kafam karışıyo izlenecek bişey olsa süper olur ama okuyunca güzel olmuyo flashbackler
bu arada çok flashback yapıyon bence gereksiz oluyo kafa karıştırmaya gerek yok ben de okurken bazen kafam karışıyo izlenecek bişey olsa süper olur ama okuyunca güzel olmuyo flashbackler
O sözün neyi var? Sana söylendi diye mi kötü dedin?
Geçmiş olayı bitti. Bu bölümü sırf geçmişi temizlemekte kullandım zaten
Müzik tek ritimde olabilir ama ilk kez müzik yapıyorum
İyiki de kapanmış
Helal takas @XanTier takas bile diyor.
- - - Ekleme - - -
Bana söylendi diye değil de 2 sözüde beğenmedim.Birisi çok saçma tekelrmeme gibi birisi, diğeriyse harbiden argo kullanılan dizilerde bile kullanılmaz.
Müziği sen mi yaptın mı???
Takas'ın beğenmemesine şaşırmadım zaten. Beğenseydi şaşırırdım
Biraz saçma olmuş olabilir
Evet.
Bateriyi çıkar şarkıdan birde öyle yukle link at Elektronik kısımlari beğendiydim.Bateri kısımlari hep tekrara düşmüş.
Biraz tekrara düştü. O da süre yüzünden. İlk yaptığımda da fark ettim ama yapacak bi şey bulamadım Süresini de bölümü okuyana kadar müzik bitmesin diye uzun yaptım.
Buyur:
https://soundcloud.com/melih-salay/ah-mat-213123
Bu da çok sade oldu. Süresini biraz kısaltsam ve sonlara doğru bateri eklesem daha güzel olur.
Elektronik kısımlar daha mistik hava katmiş daha iyi Böylesi daha hallice diyorum Ara ara bana yaptiğin müzikleri at gelişimi görmek isterim belli mi olur DJ olur çıkarsın başimiza bende havamı basarım😛 "Ben bunu tanıyorum" derim
lö anket mi kapandı oy veremiyom
Mühendis, senarist derken bi de DJ mi çıktı?
Adamın reytingi düşüyor gittikçe
- - - Ekleme - - -
Mühendis derken? Ben hiç demedim Senaristte demedim ama kötüde değil hani 😛
Sen değil, genel olarak.
Mühendislikte okuyorum. Ek iş olarak senaristlik ve DJlik yapacağım galiba Başka öneri?