- Reaksiyon puanı
- 8,292
- Puanı
- 1,060
Tayfun Güneyer'in senaristliğini yapacağı dizi iki kadın arasında kalan erkeğin hikayesini anlatacak. Şaşkın Damat'ın aTV'de Mayıs ayında yayınlanması planlanıyor.
Bakalım diğer kadın oyuncu kim olacak..
bende başlığı görünce bizim şabanın filmimi yayınlancak diyodum....[sm=s20.gif] filmi yayınlasalar bu diziden fazla tutar....
Ben bu kızı Arrow' dizisi Türkçe uyarlaması yapılırsa Oliver'in kardeşi rolünde görmek iserim.O kızla bu kız birbirine çok benziyor.Vede yakişir rolune.Arrow türkçe olsun![]()
Bu kim yada ne?![]()
Çizgi romanda mı geçiyor? Ben okumadım çizgi romanı daha buralarda değil.Daha anasından yeni yeni şüphelenmeye başladı.o insaN DEĞİL saldırının adı saldırıyı yapan da aha bu![]()
ATV fanları kızmasın ama içimde dizi tutmayacak gibi bir his var
Çizgi romanda mı geçiyor? Ben okumadım çizgi romanı daha buralarda değil.Daha anasından yeni yeni şüphelenmeye başladı.
Laa yok o zamanyok psnps bildiğin digimon bu![]()
hatta kıvanç başroldekiş olsun kezbanlar çıldırsın
Laa yok o zamanBende sandim çizgi romanından araştırıyorum
Ama dizisi çok iyi
İnş TR'ye uyarlanır inş
![]()
Yok yaaa Kıvanç adaleti aramda abartı oynuyor.BKZ:Kuzey...Rolunden çıkmadan Burak Ö. oynar "belki" Chuck karakterini birebir oynamaya caliştigini varsayarsak.Arrow için bıyıksız bi Burak Ö. iyi giderhatta kıvanç başroldekiş olsun kezbanlar çıldırsın![]()
burak özçivit olur aman çağatay olmasın daYok yaaa Kıvanç adaleti aramda abartı oynuyor.BKZ:Kuzey...Rolunden çıkmadan Burak Ö. oynar "belki" Chuck karakterini birebir oynamaya caliştigini varsayarsak.Arrow için bıyıksız bi Burak Ö. iyi giderYada yeni yeni bi sarişin erkek aramak farz oldu kanallara
![]()