Şaşkın Damat ATV'de

burak özçivit olur aman çağatay olmasın da :F bence şu biü deki niyazinin kardeşi de olur :D

Bu kalastan mı bahsediyoruz? Benim için Üzülmeyi en baştan her bölüm için bu adamın oyunculuğu için izle...Ağaçtan yontma sanat eseri bi heykel yap onu izle.oda odun buda odun sonuçta:F:F Dizide görsellik için var(gerçi oda yok bence)!!! Fotomodellik yapsın daha iyi oyunculuğa hiç bulaşmasaymış iyiymiş yada gençlik bi dizisnde hoppa bi oğlanı oynasaymış iyidi.Baştanaşa drama dizisinde nasıl bi cesaret varki rolu kabul etmiş hala şaşiyorum.

caglar-ertugrul-3.jpg

- - - Ekleme - - -

Adamda gelecek görmediğim için hep iyiymiş iyiydi demiş durmuşum :F:F

Bu kalastan mı bahsediyoruz? Benim için Üzülmeyi en baştan her bölüm için bu adamın oyunculuğu için izle...Ağaçtan yontma sanat eseri bi heykel yap onu izle.oda odun buda odun sonuçta:F:F Dizide görsellik için var(gerçi oda yok bence)!!! Fotomodellik yapsın daha iyi oyunculuğa hiç bulaşmasaymış iyiymiş yada gençlik bi dizisnde hoppa bi oğlanı oynasaymış iyidi.Baştanaşa drama dizisinde nasıl bi cesaret varki rolu kabul etmiş hala şaşiyorum.

caglar-ertugrul-3.jpg

- - - Ekleme - - -

bence arroowdaki de görsel sadece :Dhem adada yetişmedi mi arrow daki adam buna da odun diyon fazla zorlanmaz :F

bence arroowdaki de görsel sadece :Dhem adada yetişmedi mi arrow daki adam buna da odun diyon fazla zorlanmaz :F
Adada yetişmedi 5 sene orda eğitim aşamasından geçmiş hakkını yememek lazım Oliver'in o en azından adadaki gördüğü eziyetlerde acı cekebildi bu geçenlerde amcasını kurşunlardan korumak için önune atladı acı macı hissetmedi ruhsuzsusuz biriydi.Haa rolü ruhsuz birini oynamaksa Bravo ayakta alkışlıyorum:U Rolünün ehliymiş:F:F

caglar-ertugrul-3.jpg

- - - Ekleme - - -

Bu akşam Irmak'a bağırdığı sahneyi izledin mi, felaketti. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy