Şarkı diğeri daha iyiydi ama o benim şarkımdı
Diğeri nerden senin beŞarkı diğeri daha iyiydi ama o benim şarkımdıNeyse bu da fena değil
Bu defa beğendim valla
Nörüyon beaDiğeri nerden senin be
Dağdaki gelip bağdakini kovuyor hesabı seninkisi 😡
Kıymetlimsin dedik beğenilmedi, iyiki hayatımdasın dedik şimdi işe. Haydi sanada gelsin şarkı
ıyy lafımı geri aldımNörüyon beaKıymetlim'in altında İrem yatıyor ondan benim demiştim
Bu işte bir dengesizlik oluştu, koptum ben olaydanHayır tabiki 😳
biraz hastalıktan geç kaldık 26 şubattaki doğum günün kutlu olsun @vadikızı
hayır halsizlikAhh çok geçmiş olsun Ozancım ne demek çok sağol ya gripmi oldun
hayır halsizlik
Ah kıyamam ben sana ya o zaman çok oturma laptobunmu var bilgisayarmı neyse çok durma yat dinlen
İğrenç ve komiktiTEBRİKLER kız melek teyze
ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına:) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte:hatıra diye saklarsın artık@destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 58607
TEBRİKLER kız melek teyze
ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına:) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte:hatıra diye saklarsın artık@destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 58607
mutlu yıllar @vadikızı çok tebrikler
http://freshwallpapers.net/******/17794/2560x1600/******/happy-birthday-chocolate-cake.jpg
İğrenç ve komiktiİyi ki doğdun @vadikızıNe seversin biledim elim boş boş kuru kuru doğumunu kutladim k.bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?