Bu şarkıyı hemen çalıyorum Bana hediye ettiğin günden beri moralim bozukken bana iyi gelen şarkı bu paylaşamam kimseyleSevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere.
Hani bir sözün var diyordum ya, belki kutlama konusundan yola çıkarak hatırlarsın? 😛Meleğim güzel sağlıklı mutlu yaşlara döndüğüm zman sana bir şarkı söylerim
Bu şarkıyı hemen çalıyorum Bana hediye ettiğin günden beri moralim bozukken bana iyi gelen şarkı bu paylaşamam kimseyle
@vadikızı göz koydum hediyene
Hee ondan mı bahsediyorsun tamam onu da hallederim bu hafta çarşıya çıkıncaHani bir sözün var diyordum ya, belki kutlama konusundan yola çıkarak hatırlarsın? 😛
Kesinlikle!Bu şarkıyla her türlü dert kayboluyor.
Duyda inanmaHee ondan mı bahsediyorsun tamam onu da hallederim bu hafta çarşıya çıkınca
Meleğim güzel sağlıklı mutlu yaşlara döndüğüm zman sana bir şarkı söylerim
Bu şarkıyı hemen çalıyorum Bana hediye ettiğin günden beri moralim bozukken bana iyi gelen şarkı bu paylaşamam kimseyle
@vadikızı göz koydum hediyene
Sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere.
@vadikızı nice mutlu yıllara abla. İyi ki doğdun.
nice yaşlara @vadikızı
Biz Vadi formundan 2013 yılı tanısıyorduk, burada en eski tanıyan benim @vadikızı nı iyi ki doğdun cnm
Yeni yaşın kutlu olsun, İnşallah hakettiğin mutluluğu bulursun Melek, nice senelere @vadikızı
Hediyelerin:
Doğum günün kutlu olsun abla. @vadikızı
Doğum günün kutlu olsun abla. Nice yıllara
Şarkıları özenle seçtim. Beğenmene sevindimEn sevdğim şarkıları çok teşekkür ederimm Keremm
Şarkıları özenle seçtim. Beğenmene sevindim
doğum günün kutlu olsun @vadikızı sevdiklerinle birlikte nice senelere ...