Canımm benimm yaa ismimde ne güzel duruyor be çok teşekkür ederimm ahh en sevdiğim şarkılardan biri Mustafa kendini affettirdi bana sevmeye devam ediyorum
Şarkı diğeri daha iyiydi ama o benim şarkımdı Neyse bu da fena değil
Diğeri nerden senin beŞarkı diğeri daha iyiydi ama o benim şarkımdı Neyse bu da fena değil
Bu defa beğendim valla
Nörüyon bea Kıymetlim'in altında İrem yatıyor ondan benim demiştimDiğeri nerden senin be
Dağdaki gelip bağdakini kovuyor hesabı seninkisi 😡
Kıymetlimsin dedik beğenilmedi, iyiki hayatımdasın dedik şimdi işe. Haydi sanada gelsin şarkı
ıyy lafımı geri aldım , şarkı sadece MeleğimeNörüyon bea Kıymetlim'in altında İrem yatıyor ondan benim demiştim
Güldürdünıyy lafımı geri aldım , şarkı sadece Meleğime
Bu işte bir dengesizlik oluştu, koptum ben olaydanHayır tabiki 😳
biraz hastalıktan geç kaldık 26 şubattaki doğum günün kutlu olsun @vadikızı
hayır halsizlikAhh çok geçmiş olsun Ozancım ne demek çok sağol ya gripmi oldun
hayır halsizlik
Ah kıyamam ben sana ya o zaman çok oturma laptobunmu var bilgisayarmı neyse çok durma yat dinlen
İğrenç ve komikti İyi ki doğdun @vadikızı Ne seversin biledim elim boş boş kuru kuru doğumunu kutladim k.bakmaTEBRİKLER kız melek teyze
ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına:) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte: hatıra diye saklarsın artık @destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 58607
TEBRİKLER kız melek teyze
ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına:) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte: hatıra diye saklarsın artık @destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 58607
mutlu yıllar @vadikızı çok tebrikler
http://freshwallpapers.net/******/17794/2560x1600/******/happy-birthday-chocolate-cake.jpg
İğrenç ve komikti İyi ki doğdun @vadikızı Ne seversin biledim elim boş boş kuru kuru doğumunu kutladim k.bakma