İyi ki Doğdun Vadikızı

Şarkı diğeri daha iyiydi ama o benim şarkımdı :A Neyse bu da fena değil :D

Bu defa beğendim valla :D
Diğeri nerden senin be
Dağdaki gelip bağdakini kovuyor hesabı seninkisi 😡
Kıymetlimsin dedik beğenilmedi, iyiki hayatımdasın dedik şimdi işe. Haydi sanada gelsin şarkı :A

Diğeri nerden senin be
Dağdaki gelip bağdakini kovuyor hesabı seninkisi 😡
Kıymetlimsin dedik beğenilmedi, iyiki hayatımdasın dedik şimdi işe. Haydi sanada gelsin şarkı :A
Nörüyon bea :A :A Kıymetlim'in altında İrem yatıyor ondan benim demiştim :A :A

TEBRİKLER kız melek teyze :X

ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına::)) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte::D hatıra diye saklarsın artık :A @destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
FHGFHGFHGFHGF.png

ay o ka çok kulübe-yaşa girdin ki artık hediye kalmadı neyse bu sefer sana bazı forum üyelerimizin fotolarını hediye ediyim, karıştırırsın diye hangisi kim diye yazdım altına::)) bunlar bu totoşların sen ortaokuldaykenki hali işte::D hatıra diye saklarsın artık :A @destere @MasacRE- @eskici @Çiğdem- @Dosi @kerem @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci @MEnes @S.G.A.T. @cookies @Ahmed @Thequeer @Aserat @ozmoturk @xBUGRAx @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 58607
İğrenç ve komikti:A İyi ki doğdun @vadikızı :X Ne seversin biledim elim boş boş kuru kuru doğumunu kutladim k.bakma:bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 58607

:ppp:Terbiyesizz verdiği hediyeye bak senn çok aradınmı sen bu hediyeyi

mutlu yıllar @vadikızı çok tebrikler:)
fft267_mf2562437.Jpeg

-kurtlar-vadisi-sorusturmasi-necati-sasmaz-ifade-verdi--937757.jpg

polat-alemdar-kurtlar-vadisi-pusu.jpg

kirgin-cicekler.jpg

fft99_mf10539009.Jpeg

content_mustafa-ceceli-sezen-aksunun-gonlu-cok-zengindir_l8wZG616qJx87X8.jpg

294461_660_320.jpg

siyah-beyaz-ask-dizisi-oyunculari-konusu.jpg

dirilis_ertugrula_reyting_soku_sen_anlat_karadeniz_dizisi_1518081963_3537.jpg

images

images

fft351_mf27555127.Jpeg

http://freshwallpapers.net/******/17794/2560x1600/******/happy-birthday-chocolate-cake.jpg
images

images

sevgiliye-verilebilecek-en-guzel-hediye_210760.gif

hediye.jpg

images

pelus-ayicik-tulumlu-80-cm-kirmizi-pelus-ayi-sevgiliye-hediye__1372293787840267.jpg

cocuk-ve-hediye.jpg

ph_1_1_1.jpg

Mehmetcim hediyelerime ba-yıl-dımm çok teşekkür ederim çok sağol:D:love1:

İğrenç ve komikti:A İyi ki doğdun @vadikızı :X Ne seversin biledim elim boş boş kuru kuru doğumunu kutladim k.bakma:bhr:

Önemli değil kutlaman bir hediye benim için sağol:D