İyi ki Doğdun Vadikızı

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
İyi ki Doğdun Vadikızı
Forumumuzun en özel bayan üyelerinden benimde kendisini çok sevip saydığım @vadikızı bugün itibariyle yeni yaşına girmeye hak kazanmıştır . Doğum gününü en içten samimi dileklerimle kutluyorum , İyi doğdun , nice forumlu(bizli) yıllara ... :love1:

Gözlemci'nin kişisel düşünceleri ; İyi ki tanımışım dediğim her zaman yanımda olduğunu bildiğim can ablam , mesafeler engel değildir sevmeye... Rabbim ömrünü uzun kılsın , daima mutlu olmanı nasip etsin ve seni daha çok seven insanlarla karşılaştırsın ... hayatında hep mutlu ve neşeli kalman dileklerimle ...
maxresdefault.jpg

9566857166898.jpg

%C4%B0yilik-ile-ilgili-s%C3%B6zler-3.jpg

mutluluk-sozleri-gzl.jpg

İyi ki Doğdun Vadikızı
Forumumuzun en özel bayan üyelerinden benimde kendisini çok sevip saydığım @vadikızı bugün itibariyle yeni yaşına girmeye hak kazanmıştır . Doğum gününü en içten samimi dileklerimle kutluyorum , İyi doğdun , nice forumlu(bizli) yıllara ... :love1:

Gözlemci'nin kişisel düşünceleri ; İyi ki tanımışım dediğim her zaman yanımda olduğunu bildiğim can ablam , mesafeler engel değildir sevmeye... Rabbim ömrünü uzun kılsın , daima mutlu olmanı nasip etsin ve seni daha çok seven insanlarla karşılaştırsın ... hayatında hep mutlu ve neşeli kalman dileklerimle ...
maxresdefault.jpg

9566857166898.jpg

%C4%B0yilik-ile-ilgili-s%C3%B6zler-3.jpg

mutluluk-sozleri-gzl.jpg

Canımm ama ben ağlarım:T bu ne güzel bir konu olmuş çok teşekkür ederimm Paşam kuzum herşeyim bende seni iyiki tanımışım niyetimi en iyi anlayan sahte olmadığını bilen her zaman yanımda olan baldan da tatlı kardeşim Enisim benim her zamanda yanında olacağım mesafe olsada aramızda bir nefes kadar yanındayım benim mesafeler bize engel olmadı olmayacak inşALLAH mumları üflerken ne güzel dileklerimi senin için tutuyorum iş konusu en yakın zamanda olur canım benimm:kissingheart::kissingheart:çok tşk ederimmm

Canımm ama ben ağlarım:T bu ne güzel bir konu olmuş çok teşekkür ederimm Paşam kuzum herşeyim bende seni iyiki tanımışım niyetimi en iyi anlayan sahte olmadığını bilen her zaman yanımda olan baldan da tatlı kardeşim Enisim benim her zamanda yanında olacağım mesafe olsada aramızda bir nefes kadar yanındayım benim mesafeler bize engel olmadı olmayacak inşALLAH mumları üflerken ne güzel dileklerimi senin için tutuyorum iş konusu en yakın zamanda olur canım benimm:kissingheart::kissingheart:çok tşk ederimmm
:kissingheart::kissingheart::kissingheart: diyecek birşey bulamadım , iyi ki tanımşım seni abla :love1:

@vadikızı nice yıllara canım.
Seviliyorsun.
Havalarımız çok soğuk, daha gidip maaşı çekmedim :D Cimlirik yapacağım oyüzden geçen seneki hediyeyi vermek istiyorum tekrar :A
9uAgVxWk.jpg

Buda şarkın:

Çok güzel bir konu hazırlamışsın @gözlemci Eline sağlık :D

@vadikızı nice yıllara canım.
Seviliyorsun.
Havalarımız çok soğuk, daha gidip maaşı çekmedim :D Cimlirik yapacağım oyüzden geçen seneki hediyeyi vermek istiyorum tekrar :A
Ekli dosyayı görüntüle 58557
Buda şarkın:

Çok güzel bir konu hazırlamışsın @gözlemci Eline sağlık :D
Hahaha maaşı alamadın hava soğuk diye niye geçen seneki kalbi ortaya çıkarıyorsun :A :A

Bizde seni cömert bilirdik :A

Şarkı benim yalnız, İremim var severim bu şarkıyı :love1:

Hahaha maaşı alamadın hava soğuk diye niye geçen seneki kalbi ortaya çıkarıyorsun :A :A

Yok para ne yapayım :(
Bilgisayarda yok yeni hediye ayarlamaya :D
Hem o şarkıyı vadikızı zamanında bana vermişti yani ondada cimrilik yaptım :F

Neyse seni seven böylede kabul eder :A :A Ama baktım da baya cimriymişsin :A
Canımm çok tşk ederim ne demek gızz senin canın sağolsun:kissingheart: sende benim kıymetlimsinn
Öyle de olmuş zaten :D

:T:Niye bana gelince cimrilik yapılıyor bea

Neyse seni seven böylede kabul eder :A :A Ama baktım da baya cimriymişsin :A

Öyle de olmuş zaten :D

:D:DHe oldu valla

Forumun demirbaşı,bitanecik ablamız nice mutlu yaşların olsun,hayatın hep istediğin gibi geçsin,doğum günün kutlu olsun :)

:T:Niye bana gelince cimrilik yapılıyor bea

:D:DHe oldu valla
Aha burda çelmişsin kızın aklını @gözlemci 😱

Etrafta don varmış o yüzden çıkamıyormuş dışarı :A elalem sermiş donunu yere :A
Bunu anlamadım (b)

Aha şimdi jeton düştü @gözlemci :F

Deminki söylenenler şakaydı tabi :A :A Ayakları kayıyormuş soğuktan , ve elleri buruş buruş oluyormuş para çekmeye bile gidememiş var sen düşün :F @Dosi
üff ya amma rezil edildik :l Tamam yarın yeni hediyelerle gelecem Melek :D