Mutlu Yıllar Baha'cım. Geç kaldım tebrik için sen kusura bakma. Görmemişim.
Grubun en şeker yeni yılanı olarak tatlı hediyen.
Teşekkür ederim canımın içi Aşkım ya kürcü ler gittiler şimdi de sen yoksunMutlu Yıllar Baha'cım. Geç kaldım tebrik için sen kusura bakma. Görmemişim.
Teşekkür ederim canımın içi Aşkım ya kürcü ler gittiler şimdi de sen yoksun
Forumda aldığım en güzel hediye oldu bebeğim teşekkür ederim 😛
başına bela aldın baldız şimdi birde hediye ister? ben kendimi ne zor kurtardım )Mutlu daha mutlu veee daha çok daha mutlu yıllarrrrrrr @Thequeer
Benim kıymetimi anla iştebaşına bela aldın baldız şimdi birde hediye ister? ben kendimi ne zor kurtardım )
kopmasaydın dua lipa elenmezdi zaten sen orda batırdın işi şimdi gözümüze gözükmesen daha iyiForumdan koptuk iyice yeni gördüm. Mutlu ve bizli yıllaaar.
ablan şirret bişey her şeyden kıl kapıyor havadan nem kapıyor yoksa seni hediyesiz bırakmazdım bilesin
Onun üstüne oyna o zaman
Üzerime oynamanız sonunuzu getirir, haberiniz olsun.Olmaz o benim aşkım ama beni biraz daha oyalarsa bilemiyorum @Yiğitt
Çook teşekkür ederim yakışıklııForumdan koptuk iyice yeni gördüm. Mutlu ve bizli yıllaaar.
Aman aman sen ablama sadık ol hediye vermesen de olur @Çiğdem-kopmasaydın dua lipa elenmezdi zaten sen orda batırdın işi şimdi gözümüze gözükmesen daha iyi
ablan şirret bişey her şeyden kıl kapıyor havadan nem kapıyor yoksa seni hediyesiz bırakmazdım bilesin
Beni daha fazla oyalamamanı öneriyorum 🙄Üzerime oynamanız sonunuzu getirir, haberiniz olsun.
@destere Hediye vermedi ama sana kırılmış bir kuru tebrikde etmedi diyor sapık olduna bakma duygusal kalbi vardır elinde mendil kadın dizileri izlerken ağlar @destereÇook teşekkür ederim yakışıklıı
Bu gidişle bende tekrar bırakıcam, hiçbiriniz yoksunuz ortada
Aman aman sen ablama sadık ol hediye vermesen de olur @Çiğdem-
Beni daha fazla oyalamamanı öneriyorum 🙄