İyi ki Doğdun Thequeer!

@Yiğitt Benim en iyi kız arkadaşım şimdide @Thequeer de geldi kalabalıklaşıyoruz
:A :A :A
Pompy devreye girerse işler tehlikeli bir hal alır. :A Neyse zaten bu terapi olayları bana göre değil, randevumu iptal eder misin lütfen? :A
Çiğdem beni seviyo, sırf ilişkimiz ifşa olmasın diye @destere anlamasın diye böyle diyo ortamda. Özelde neler diyo bana. :bhr: :Z

@XanTier ile sen 2 Kütük adayı forumun en cici kızları @Yiğitt @Thequeer a GÖZ KOYMUŞSUNUZ AMA SİZE YEDİRMEYİZ AYOLL ALLAH KORUSUN :A :A :A
Ay biz birbirimizi bulduk :A @Yiğitt

konuya girmişken @Thequeer in şeysini kutlayalım doğum gününü :)

iyiki doğmuşsun gürcistanlı arkadaşım nice senelere :)
Baldızına hediye vermicen mi böyle pinti enişte istemez :A :A :A @Thequeer
Teşekkür ederim enişteciğim ama hediyem nerde ? Biz sana güzeller güzeli bir hediye verdik :T:

Sen benim 4.yılımı kutlamışmyıdın bakalım forumdamıydın değilmiydin şuan hatırlayamadım :A :A :A
Ay nerde ne zaman 😱 Bebeğim sence forumda olup kutlamama ihtimalim var mı ? Şimdi çok Yorgunum alel acele kutlamak istemiyorum sabah hediyeli bol öpücüklü kutlarım :bhr:

Ay biz birbirimizi bulduk :A @Yiğitt

Teşekkür ederim enişteciğim ama hediyem nerde ? Biz sana güzeller güzeli bir hediye verdik :T:
Bana bile vermiyor 4.yıl kutlama konumda yüzüne vurdumda profilimden hediye etti :A

bak ablan ne demiş @Thequeer :) '' bana bile hediye vermedi diyor ...
şimdi hogathamın bu lafının üstüne benim sana hediye verme ihtimalim nedir? sıfırdır :) aksi bir durum sözkonusu olsa başta hogatham olmak üzere herkes yanlış anlar baldıza gözkoydu derler:) hiç dedikoduya fırsat vermemek adına sen beklediğin hediyeyi daha çok beklersin yani benden sana hediye çalışmaz :)

şimdi hogathamın bu lafının üstüne benim sana hediye verme ihtimalim nedir? sıfırdır :) aksi bir durum sözkonusu olsa başta hogatham olmak üzere herkes yanlış anlar baldıza gözkoydu derler:) hiç dedikoduya fırsat vermemek adına sen beklediğin hediyeyi daha çok beklersin yani benden sana hediye çalışmaz :)
Hahahahahahaha aman aman tamam bu kadarına da razıyım ben hediye falan istemez :D

Hahahahahahaha aman aman tamam bu kadarına da razıyım ben hediye falan istemez :D
Hhaha Aaa doğru 40 yılın başı doğru laf ediyor , sana göz koydu diyebilirler zaten adı çıkmış sapığa :F :F :F

hepi börtdey @Thequeer bacım sana @Çiğdem- in baş oğlanını hediye ediyorum:A
upload_2018-1-15_20-30-21.jpeg

Son düzenleme: