İyi ki Doğdun Thequeer!

@XanTier ile sen 2 Kütük adayı forumun en cici kızları @Yiğitt @Thequeer a GÖZ KOYMUŞSUNUZ AMA SİZE YEDİRMEYİZ AYOLL ALLAH KORUSUN
Ay biz birbirimizi bulduk
@Yiğitt

konuya girmişken @Thequeer in şeysini kutlayalım doğum gününü

iyiki doğmuşsun gürcistanlı arkadaşım nice senelere
Baldızına hediye vermicen mi böyle pinti enişte istemez
@Thequeer
Teşekkür ederim enişteciğim ama hediyem nerde ? Biz sana güzeller güzeli bir hediye verdik

Sen benim 4.yılımı kutlamışmyıdın bakalım forumdamıydın değilmiydin şuan hatırlayamadım
Ay nerde ne zaman 😱 Bebeğim sence forumda olup kutlamama ihtimalim var mı ? Şimdi çok Yorgunum alel acele kutlamak istemiyorum sabah hediyeli bol öpücüklü kutlarım

Ay biz birbirimizi bulduk
@Yiğitt

Teşekkür ederim enişteciğim ama hediyem nerde ? Biz sana güzeller güzeli bir hediye verdik
Bana bile vermiyor 4.yıl kutlama konumda yüzüne vurdumda profilimden hediye etti

bak ablan ne demiş @Thequeer
'' bana bile hediye vermedi diyor ...
şimdi hogathamın bu lafının üstüne benim sana hediye verme ihtimalim nedir? sıfırdır
aksi bir durum sözkonusu olsa başta hogatham olmak üzere herkes yanlış anlar baldıza gözkoydu derler
hiç dedikoduya fırsat vermemek adına sen beklediğin hediyeyi daha çok beklersin yani benden sana hediye çalışmaz

Hahahahahahaha aman aman tamam bu kadarına da razıyım ben hediye falan istemez

Hahahahahahaha aman aman tamam bu kadarına da razıyım ben hediye falan istemez
Hhaha Aaa doğru 40 yılın başı doğru laf ediyor , sana göz koydu diyebilirler zaten adı çıkmış sapığa

Son düzenleme: