12 Mart gelince sen de açarsın ben deBenim silinen konuyu ogün açacam Ogün yada başka bir gün o konu illa açılalacak Her konsepte uyan bir yazı yazmıştım
12 Mart gelince sen de açarsın ben deBenim silinen konuyu ogün açacam Ogün yada başka bir gün o konu illa açılalacak Her konsepte uyan bir yazı yazmıştım
Zamanı gelince paslaşırız12 Mart gelince sen de açarsın ben de
İlk sezon gerçekten çok güzeldiHerkesi kandırmıştım
Sen forumdan gidince
Asıl heyecan fırtınası 2.sezondaydı ama Kemal Eylül'ü falan kaçırdıİlk sezon gerçekten çok güzeldi
Aaa destere falanda izliyordu protesto yaparkan profilinden yorumluyordu diziyi bizde gittik diziyi orda yorumluyoruz sen kızmıştın bize sayfaya gelin diyeAsıl heyecan fırtınası 2.sezondaydı ama Kemal Eylül'ü falan kaçırdı
3.sezon bence de olmayabilirdi ama bence yine de güzeldi.Aaa destere falanda izliyordu protesto yaparkan profilinden yorumluyordu diziyi bizde gittik diziyi orda yorumluyoruz sen kızmıştın bize sayfaya gelin diye
Kemalsiz ben izlemedim ama youtubeden videolara bakıyordum başka bir dizi gibiydi yanı ilk 2 sezon havası yoktu3.sezon bence de olmayabilirdi ama bence yine de güzeldi.
Normaldir iki sezon 88 bölüm sürdü 3.sezonda da 25 bölüm sürdüKemalsiz ben izlemedim ama youtubeden videolara bakıyordum başka bir dizi gibiydi yanı ilk 2 sezon havası yoktu
Teyzeler sevmemiştir 3.sezonuNormaldir iki sezon 88 bölüm sürdü 3.sezonda da 25 bölüm sürdü
Ergen dizileri genelde AB oluyor amaErgen diyemiyormusun