12 Mart gelince sen de açarsın ben deBenim silinen konuyu ogün açacamOgün yada başka bir gün o konu illa açılalacak
Her konsepte uyan bir yazı yazmıştım
![]()
12 Mart gelince sen de açarsın ben deBenim silinen konuyu ogün açacamOgün yada başka bir gün o konu illa açılalacak
Her konsepte uyan bir yazı yazmıştım
![]()
Zamanı gelince paslaşırız12 Mart gelince sen de açarsın ben de![]()
İlk sezon gerçekten çok güzeldiHerkesi kandırmıştım
Sen forumdan gidince![]()
Asıl heyecan fırtınası 2.sezondaydı amaİlk sezon gerçekten çok güzeldi![]()
![]()
![]()
Aaa destere falanda izliyordu protesto yaparkan profilinden yorumluyordu diziyi bizde gittik diziyi orda yorumluyoruz sen kızmıştın bize sayfaya gelin diyeAsıl heyecan fırtınası 2.sezondaydı amaKemal Eylül'ü falan kaçırdı
![]()
3.sezon bence de olmayabilirdi ama bence yine de güzeldi.Aaa destere falanda izliyordu protesto yaparkan profilinden yorumluyordu diziyi bizde gittik diziyi orda yorumluyoruz sen kızmıştın bize sayfaya gelin diye![]()
![]()
![]()
Kemalsiz ben izlemedim ama youtubeden videolara bakıyordum başka bir dizi gibiydi yanı ilk 2 sezon havası yoktu3.sezon bence de olmayabilirdi ama bence yine de güzeldi.![]()
Normaldir iki sezon 88 bölüm sürdü 3.sezonda da 25 bölüm sürdüKemalsiz ben izlemedim ama youtubeden videolara bakıyordum başka bir dizi gibiydi yanı ilk 2 sezon havası yoktu![]()
Teyzeler sevmemiştir 3.sezonuNormaldir iki sezon 88 bölüm sürdü 3.sezonda da 25 bölüm sürdü![]()
Ergen dizileri genelde AB oluyor amaErgen diyemiyormusun![]()
![]()
![]()