Öyle tabiBu ne "Kırgın Çiçekler" aşkıymış Deniz Bey?
Öyle tabiBu ne "Kırgın Çiçekler" aşkıymış Deniz Bey?
Yönetime geleceğim de sizin gibi çakalları engellemek için onu
İyi ki doğmuş Kırgın Çiçekler, so?
Zaten gelme amacım bu sizi yönetim olarak yok etmekHer hafta 3 tane ceza alıyorsun bu performans ile seni yönetime alırlarsa çok gülerim
Aynen muhteşem bir doğuşİyi ki doğmuş Kırgın Çiçekler, so?
Zaten gelme amacım bu sizi yönetim olarak yok etmek
İlla translate mi yapayım. 'İyi ki doğmuş, yani ne yapalım?' anlamına gelen bir soru eki kullandım orda.Aynen muhteşem bir doğuş
Nedenine cevap vermek istemedim yabancı dizilerden aşinayım so kelimesine merak etmeİlla translate mi yapayım. 'İyi ki doğmuş, yani ne yapalım?' anlamına gelen bir soru eko kullandım orda.
İyi o zaman mesaj yerine ulaştıysa sorun yok.Nedenine cevap vermek istemedim yabancı dizilerden aşinayım so kelimesine merak etme
Yine iticilikte zirve yapıyorsun .ssİyi o zaman mesaj yerine ulaştıysa sorun yok.
Benimde halim yok pek.Onun konuşmaya takati yok
Her zaman, işimiz bu. Yeri gelir iticilikte zirve yaparız yeri gelir sempatiklikte.Yine iticilikte zirve yapıyorsun .ss
Benim de pek olumlu şeyler söylemeyeceğimi tahmin edebilmen gerekliydi. Bence bana verilmeyecek kadar büyük bir sorumluluk sizin için.@MEnes benim yerime yapsın
Yorgunum
Oo sevindim eğlenmiş olmanaBenimde halim yok pek.
Üşengeçlik ve yorgunluk geçerse Instagram'a atacağım fotoda anlarsın .
Mükemmel bir gün geçirdim
Hmm okHer zaman, işimiz bu. Yeri gelir iticilikte zirve yaparız yeri gelir sempatiklikte.
Benim de pek olumlu şeyler söylemeyeceğimi tahmin edebilmen gerekliydi. Bence bana verilmeyecek kadar büyük bir sorumluluk sizin için.