O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.
O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudunArtık benim de.
Allah bana sabır versin... Neyse senle @sokak sanati ile özel olarak konuşacağım.
Afiş çok komik olmuş
İtiraf yaparsam bu şekilde @mrt-06 sessiz sessiz söyleyeceğim kimse duymasın@Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
https://twitter.com/x/status/1131139395216662528
Bu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaaOffff yalnız bu kadın hiç konuşmasa da olur.
İyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zamanBu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaaBir oyun videosunda bir kızı dinletti bana kişniyordu kadınBurda da kurbağa gibi sesler çıkarıyor yanı tuhaf tuhaf sesler çıakrıyorlar
Öyle şeyleri okuyordum evet benim için iyi olurAaaa sana özel konuk bölümü de yaparız. O kısımları okursun geçen sezonki gibi o zaman.
Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacakİyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zaman
Kızdırma beni.
Deme öyle.Bu yıl pek ilgi çekmez bence. Olay pek olmadı. 1-2 sıkıntılı üye harici bir şey çıkmaz.
Cinsel kimliğini gözden geçirmelisin.Evet kustuktan sonra bir ağzımızı çalkalamak lazım
Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeliCinsel kimliğini gözden geçirmelisin.
Senin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.
Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamızaKışın yokum diyorum abicim. Aaaa alzaymır başladı abimizde.@Çiğdem
Forumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeli
Kızdırma beni.
Çiğdem'in itirafı: destere nerelerdesin ayoll çok özledim seni gel artıkSenin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.
Geçen ay güzellik yarışması yaptık, 200 küsur kişilik aday listesine bile alınmadıForumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudun
Bence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?