Valla bilmiyorum bu şekilde çok farklı göründü bana, küçük de olsa benzemesi lazım birbirine bunların alakası yokÜstteki resimde boyutu küçülttük akıllım, yüz şekli küçültme oranına göre farklılaşmış olabilir.
Valla bilmiyorum bu şekilde çok farklı göründü bana, küçük de olsa benzemesi lazım birbirine bunların alakası yokÜstteki resimde boyutu küçülttük akıllım, yüz şekli küçültme oranına göre farklılaşmış olabilir.
Ablam bir şey de şuna. Bana çirkin diyor.Valla bilmiyorum bu şekilde çok farklı göründü bana, küçük de olsa benzemesi lazım birbirine bunların alakası yok
@xBUGRAx de aynısını demişti. Yok onu sevmiyorum.Piercing de yaptırır bu
@Doğu bu trollcan bana büyü yaptı@xBUGRAx de aynısını demişti. Yok onu sevmiyorum.Artık benle @Maskeli Fedai seküler genç erkekleriz.
Ablam bir şey de şuna. Bana çirkin diyor.@Çiğdem-
Domestos döktünmü üstüne geberiyor cnmLafımı çarpıtma
Yoo avatarım Whatsapp resmimden alıp şopladım yeni yani 1.5 hafta önce çekmiştim.Aynı işte ikisi de nesi farklı duruyor. 😱
Fotolarda ben farklılık göremedim vllaAl bak hiç benzemiyor işte, sadece küpe, bıyık farkı da değil sanki başka biri gibi duruyor
Gördüm onu da ya dolanıyordu fotoları bir yerlerdeFotolarda ben farklılık göremedim vllaSen @Yiğitt i görsen ozaman uzaylı sanacaksın 3 fotosuda bukelemon gibi farklı farklı
Aaa sen herzaman kı gibi klasik @mrt-06 ı kıskanıyorsun ozamanGördüm onu da ya dolanıyordu fotoları bir yerlerdeBen de onda bir farklılık görmedim
La ben yokken benim savunmasız ve biçare trollüme beyin ameliyatı mı yaptınız?@xBUGRAx de aynısını demişti. Yok onu sevmiyorum.Artık benle @Maskeli Fedai seküler genç erkekleriz.
Her türlü sihirin büyünün kem gözün çaresi bende sen rahat ol@Doğu bu trollcan bana büyü yaptı
En azından ben kendimi gösteriyorum sen kendini gösterecek özgüvende bile değilsin.İyi kırıl o zaman banane
Asıl o benim beynimi yıkadı be. 😱 @Maskeli Fedai tam bir Masoncu bu, böyle durduğuna bakma ipi Amerikada ona hizmet ediyor.La ben yokken benim savunmasız ve biçare trollüme beyin ameliyatı mı yaptınız?
Her türlü sihirin büyünün kem gözün çaresi bende sen rahat olTitretip kendine getirip aslına rücû ettiriveririm seni
Kendi kendine tribe girdin, şimdi de durup dururken laf sokmalara başladın, yaşın kaç evladım seninEn azından ben kendimi gösteriyorum sen kendini gösterecek özgüvende bile değilsin.Nasıl laf koydum ablacım.@Çiğdem,-
Ruh yaşım 15 anam.Kendi kendine tribe girdin, şimdi de durup dururken laf sokmalara başladın, yaşın kaç evladım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?