TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

İtirafları beğenmedim, çoğu iftira tarzında bir şeylere dayanmıyor. İlk hafta acemiliği diyelim.

İtiraf 4. Çok saçma bu. Forumun tüm haber yükünü büyük ölçüde bu ikili çekiyor zaten. Aserat ve Yiğit'e yalan haber açıyorsunuz demek neyin kafası.

İtiraf 9. Forumda şizofren yok bence. Kimse arkadaş sırf Deniz'in moralini bozmak için yaptığını düşünüyorum. "Askerlik yapmadı aslında" geyiğini ciddiye almanın başka açıklaması olamaz.

İtiraf 10. Adam 5 yıl forum için çalıştıktan sonra emekliye ayrıldı, rahatladı. Bu rahatlama sana soğuk havası vermiş olabilir.

DiziTutkunu'nu kaale alma aşkım.

Tüm sezonların en ağır itirafı bana geldi. Çakma FOX'culuk..

Sesini çok beğendim ben de benim ciyak ciyak çıkıyor videolarda asla dinleyemem kendimi.
@mrt-06

Özlemişiz eline sağlık.
@Ahmed

@DarkLegenD'a fena giydirmişler. Abartmayın, insanların konuşma şekli sizi ilgilendirmez.

Aslında biraz dikkat edersen fena olmaz Eros'cum.

Niye şaşırdın.

Beni sormuşsun konuk arkadaşa keşke sormasaydın @Ahmed

Kendisi konuşmuş bende 2 çift laf edeyim. Ölmesi ile ilgili bir şey söylemedin ciddi olarak. O lafı söylediğimde gayet iyi anlaşıyorduk bir anda o şakayı ciddiye alıp beni manipüle etmeye çalıştı ve sonra tehdit vs etti ama sıkıntı yok. Düşüncesini önemsemiyorum o beni iyi bilsin diye uğraşmıyorumda zaten.

Geri döndüğünde beri çeşitli şekilde benimle iletişime geçmeye çalışan kendisi.
Ben o tehditinden sonra ilgilenmediğim için geri dönüş yapmıyorum konuşmuyorum bile. Ama kendisi konuşmak için türlü alıntılar ve etiketler yapıyor. Madem kötü biriyim uzak dur ve alıntı yapıp etiket yapma. BaBy Canım
)

İtiraf 5
Ekşi'ye üye olmak, yazarlığa yükselmek falan zor iş diye onunla uğraşmak yerine burada Ekşi yazarı olmaya karar verdim. 🙂

Gardaşım sohbetin çok güzel olmuş. Attığın güzide fotoğraflar ve video da gecemi aydınlattı...... @mrt-06

Abartmışlar. Yani o kadar askeri üniforma ile resim attın vs düşünülmeden yazılmış o itiraf.
Ama beni çekemediğin ve kıskandığın konusunda haklı o itiraf.

İtiraflarda dedikodu yapmayı özlemişim @Harunnn60