TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Boş yapma ayteeennn booşşş yapmaaaaa...

Çok teşekkür ederim.

Ama Umutcum övdün mü gömdün mü anlamadım şimdi.
Hayat işte geriye doğru gitmiyoruz neticede zaman akıyor. Belki fotoğrafla alakalıdır.

Taş gibi kısmı övgüydü diğer kısımda övgü bence olgun kadınlar iyi mesele Herkes Merve Aksak'a imreniyor. Minyon kadınhayat başarısı olarak biraz daha kısıtlıdır bence olgun kadına göre. Bu yaşta olgun görünmen avantaj tanı sonra zamana karşı koymaya çalışmazsan o sana kötü olur

Neyse canım böyle takıntılarım yok neyse ki, eskiden olsa çekeceğin vardı ama.
Zamana karşı koyabilen varsa çıksın karşıma, herkes bir gün yaşlanacak.

Forum hayatım boyunca tek bir anonim itiraf yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum.
Neyse itiraflarda sevdiklerime yüklenilmiş, anonim kardeşlere cevaplarını vermek isterim.

İtiraf 2- @Yiğitt bu forumdaki en yardımsever insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen bu itirafı yaparak benim Yiğit'imi kıskandığını göstermişsin asıl.

İtiraf 3 - @Çiğdem- bu forumdaki en samimi insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen de Çiğdem'i kıskanıyormuşsun anonim kardeş, aklınca algı yapmaya çalışmışsın ama boşuna bir çaba olmuş.

İtiraf 5 - @mrt-06 kardeşim çok zor dönemlerden geçti ve bir değişim geçiriyor. Elbette bunların foruma yansıması olmuştur. Atacan'da bir tuhaflık olduğunu düşünüyorsan ona özelden yazıp derdini anlatman gerektiğini düşünüyorum. Onunla konuştuğunda fikirlerin değişecektir, Atacan hala aynı sıcakkanlı, canayakın Atacan.

İtiraf 12 - Buram buram kıskançlık kokan bir yorum olmuş. Gereksiz geliyorsa takip etmezsin olur biter. Haydi başka kapıya.

@sokak sanati na da sistematik olarak yüklenilmiş. Adam kafasına göre eğleniyor, forumun tadını çıkartıyor. Siz anonimlere de tavsiye ederim. Bu kadar kasıntı ve kıskanç olmayın, forumdan çok reel hayatınızı daha çok ciddiye alın.

Son olarak, Alaca5'li forever.
Kıskananlar çatlasın patlasın.

İtiraf 1 - @DarkLegenD Çaki'si benim evladımdır ve korumam altındadır. Adamın pp'lerinden nasıl bir rahatsızlık duyuyorsunuz kardeşim, başka işiniz mi yok

İtiraf 8 - @serhatt ın açtığı konuları çok kaliteli buluyorum ben. Rütbe olarak da yükseleceğini düşünüyorum.
Foruma da oldukça katkı yapıyor açtığı konularla. Post kastığına da denk gelmedim hiç, her yeni üye gibi fazla hevesli ve istekli, ben de öyleydim zamanında.

@Yiğitt @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati etiketler olmamış.

Yaaaa senin canını yerim güzel kardeşim benim.. Çok sağol.
Bunu yazan belli ki beni pek iyi tanımayan biridir zaten ya da bile bile beni incitmeye çalışmış olabilir daha evvel de bana yaşadıklarımla ilgili bir itiraf gelmişti iyi çocuk hikayesi uyduruyor vs. diye... O itirafa da çok sinirlenmiştim ama bir şey yazmadım... Dilerim bunları yazanlar benim yaşadıklarımın 10/1'ni yaşamazlar. Ne diyim... Senin gibi güzel insanlar beni doğru bilse yeter gerçi.

Benden uzak dur kavgacı şey

Bu arada bu itirafı yapan @bazinga'yı tanımayan biri olmalı. Ben Ozan ile her konuşmamda yüzüm gülümser. Gayet eğlenceli bir insan ama her insanın eğlenceli yönünü göstermesi farklıdır ruhsuz ve soğuk olduğuna katılmıyorum...

İtiraf 19

OzaN'ın o ruhsuzluğu ve soğuk oluşu. Biraz gülümse sadece birazcık!
-Anonim-

Daha yeni tanışmamıza rağmen beni de savunduklarının arasına katman çok mutlu etti,iyi ki varsın çok sağol

@dizi kolik çok teşekkürler canım bütün sohbeti okudum Ne güzel şeyler yazmışsın hisler her daim karşılıklı fazla söze gerek Yok bence çok doğru açıklamalarda bulunmuşsun

@sokak sanati zaten benim gibi olmaya çalışıyor onu da çok iyi ortaya sunmuşsun emeğine sağlık
tısssss

Tesadüfen gördüm

Sağol aslanım. Güzel kolla beni. Daha çok yolumuz var

Kadını galip yapınca bazı kitleler huzursuz oldu sanırım. Bu hafta farklı olarak bi o olay oldu. Normalde 2'den fazla itiraf yemezdim bu hafta garip bi kitleyi kışkırtıp demek ama sadece Kadın mevzusu değil
Ariana'yı şampiyonadayı yapmıştım şimdi elendi galiba onun hıncını çıkartmaya çalışıyor bazı kişiler. Benim kadar başarılı olmak değil benim yarım kadar başarılı olmayı hedeflesin o abzürtler

@dizi kolik hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Esracım, nasıl mutlu oldum bilemezsin
Duygularımız karşılıklı.
Röportajı da keyifle okudum, hakkında daha çok şey öğrenmiş olduk.

Resimlere gelirsek.. Çookk güzelsin, tam bir İzmir kızısın gerçekten
Allah nazarlardan saklasın, maşallah...

@Ahmad senin de emeklerine sağlık dostum.