Forum hayatım boyunca tek bir anonim itiraf yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum.
Neyse itiraflarda sevdiklerime yüklenilmiş, anonim kardeşlere cevaplarını vermek isterim.
İtiraf 2- @Yiğitt bu forumdaki en yardımsever insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen bu itirafı yaparak benim Yiğit'imi kıskandığını göstermişsin asıl.
İtiraf 3 - @Çiğdem- bu forumdaki en samimi insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen de Çiğdem'i kıskanıyormuşsun anonim kardeş, aklınca algı yapmaya çalışmışsın ama boşuna bir çaba olmuş.
İtiraf 5 - @mrt-06 kardeşim çok zor dönemlerden geçti ve bir değişim geçiriyor. Elbette bunların foruma yansıması olmuştur. Atacan'da bir tuhaflık olduğunu düşünüyorsan ona özelden yazıp derdini anlatman gerektiğini düşünüyorum. Onunla konuştuğunda fikirlerin değişecektir, Atacan hala aynı sıcakkanlı, canayakın Atacan.
İtiraf 12 - Buram buram kıskançlık kokan bir yorum olmuş. Gereksiz geliyorsa takip etmezsin olur biter. Haydi başka kapıya.
@sokak sanati na da sistematik olarak yüklenilmiş. Adam kafasına göre eğleniyor, forumun tadını çıkartıyor. Siz anonimlere de tavsiye ederim. Bu kadar kasıntı ve kıskanç olmayın, forumdan çok reel hayatınızı daha çok ciddiye alın.
Son olarak, Alaca5'li forever.
Kıskananlar çatlasın patlasın.