TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Çok teşekkür ederim, hep hatırlayacağım bunu. 🙄 Sen de her zaman yazabilirsin bana bir şeyler yazmak istersen.

Çok sevindim gardaşım gerçekten yürekten mutlu oldum, mutlu olmana. 😳
Sağ ol gardaşım....

Sezon başladığından beri hiç itiraf yapmadım ve bu bölüm için de bir şey göndermedim ama İtiraf 7 ve 9 bayağı iyi olmuş. Demek ki rahatsız olan bir tek ben değilmişim.

İtiraf 23 hee sokak kadını çenesi var gel laa sustur yüreğin varsa. Gel bekliyorum.
Siz kimsiniz. Tek bi lafım ile madara ederim. Sakın anonim dışı bana kötü itiraf yapma çünkü bu forumun kurdu benim artık.😉

@denizz19 funlarımda sana Qapaq gelmiş. İtiraf 24'ı yapan bana gelsin.

Forumdaki çoğu kişiyle tam anlamıyla kopmadım. İçinden aynı üniversite olup görüştüğüm arkadaş bile var. Sosyal medya hesaplarında muhabbet kurduklarım da var, forumda aktif olmayıp, instagram vs. yani. Fav10'da olmadan da kopmuyorsan, güzel dostluklar kurmuşsun demektir.

Fav10'da kopmuyorsan da güzel dostluklar kurmuşsun demektir, o da ayrı.

Tekrar dönecek olanlar olacaktır elbette. Onları burada yine görmek güzel olacak.

Foruma geri döndüğünde yazdığın o merhabanın altına yazılanlara verdiğin samimi cevaplardan sonra bende bir hoşgeldin diyim dedim,iyi ki de demişim ne kadar insancıl ve sıcakkanlı olduğunu hemen anladım seni tanımamama rağmen.Ondan sonra konuşmaya başladık ve kısa sürede kaynaştık.

Forumdan gideceğini duyunca gerçekten üzüldüm,burada hep olması gereken birisi olduğunu düşünüyorum
Veda konuşmalarını sevmiyorsun biliyorum ama umarım çok uzun süre ara vermezsin

Maşallah çokta güzelsin,Allah nazarlardan saklasın
Bizim hayalini kurduğumuz parlaklar senin peşinden koşuyordur

Neyse canım çok konuştum,hayatta her şey gönlünce olsun,mutluluklar hep seninle olsun
@dizi kolik

Esroşum için Harika attım konuya. Benim hakkımda ki güzel sözlerin için sağol ama reelde malesef bu kadar sivri dilliyim ve çok sesimi yükseltirim sinirlendiğimde. Ama çok sinirlenmem genelde eğlence

Ben diss olaylarından uzak kalmadım. Kolay kolay ne diss alırım, ne de veririm. Senin yüzünden alıştım. Yine beni kızdırmaya başladın ama tutacağım bu kez kendimi. Yarışmaya hiç girme, boşver.

Bu hafta baya fiyasko olmuşsun. Yorumumda yazdım Osmanlı böyle çökmedi

Bu arada Esra'cım taş gibi kadınsın

23 falan değilde görsem 26 faln derim. @Çiğdem- 'den büyük duruyorsun

Çok teşekkür ediyorum güzel düşüncelerinden dolayı, sana karşı olan hislerim, düşüncelerim de aynı şekilde benimde.
Çok cana yakın, samimi ve olduğun gibi birisin. İyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni.

Veda konusunda da dediğim gibi çalkantılı bir hayatım var.
Ben de istemem zaten tamamen ayrılmayı, belki günün birinde yeniden girebilirim buraya. Ama dediğim gibi konuşmayalım canım benim şimdi kötü olmayalım hiç.

Çok teşekkür ediyorum canım umarım hepimizin hayatı gönlümüze göre olur. 🙄

Canım ben anonim itiraf yapsam bile bu kadar saçmalamam. Az tutarlı olurum. Yani kesin ben değilim bu itiraf sahipleri