DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Haklısın. Değişimisimdir yani. Herkesin hayatı ve yaşadığı aynı degilSen benim itirafıma cevap versene ya özelden de verebilirsin.
Çok teşekkür ederim, hep hatırlayacağım bunu. 🙄 Sen de her zaman yazabilirsin bana bir şeyler yazmak istersen.Benim için de öyle yani forumdaki en özel üyelerden birisin. 🙄 Çok sevindim bir şeylerin yolunda gidiyor olmasına, bazen çok karamsar şeyler paylaşıyorsun yani paylaştığımız şeyler de az çok yaşadığımız şeylere ayna tutuyor aslında. O noktada hayatta yaşadıklarının seni nasıl etkilediğini hep merak etmişimdir ama sonuçta özel hayatın olduğu için bir türlü özel mesaj atamadım ama iyi kötü hiç fark etmez ne zaman bir şey anlatmak istersen, konuşmak istersen ben buradayım.
Sağ ol gardaşım....Çok sevindim gardaşım gerçekten yürekten mutlu oldum, mutlu olmana. 😳
Bir şey içme o zaman. Çok istiyorsan zıkkım iç.Kız daha oraları okumadım yavaş yavaş okuyorum hemen bitirmemek için.
Dondurma da yerim belki beddua etme kanke boğazımda kalır mazallah.Bir şey içme o zaman. Çok istiyorsan zıkkım iç.
Forumdaki çoğu kişiyle tam anlamıyla kopmadım. İçinden aynı üniversite olup görüştüğüm arkadaş bile var. Sosyal medya hesaplarında muhabbet kurduklarım da var, forumda aktif olmayıp, instagram vs. yani. Fav10'da olmadan da kopmuyorsan, güzel dostluklar kurmuşsun demektir.Kesinlikle öyle, aslında bir çoğuyla da iletişim kurmaya devam etmiştim sosyal medya hesaplarım açıkken ama kapatınca doğal olarak konuşamadık. Umarım günün birinde tekrar Fav10'da yer alırlar, en azından görünürler.
Neyse kankee kafana koymuşsun zaten. İç bakalım tutamam seni.Dondurma da yerim belki beddua etme kanke boğazımda kalır mazallah.
Ben biraz dışarı çıkacam bir tüttürüp geleyim post kasma işi sende programı coştur.@sokak sanati
Ben diss olaylarından uzak kalmadım. Kolay kolay ne diss alırım, ne de veririm. Senin yüzünden alıştım. Yine beni kızdırmaya başladın ama tutacağım bu kez kendimi. Yarışmaya hiç girme, boşver.
Çok teşekkür ediyorum güzel düşüncelerinden dolayı, sana karşı olan hislerim, düşüncelerim de aynı şekilde benimde.Foruma geri döndüğünde yazdığın o merhabanın altına yazılanlara verdiğin samimi cevaplardan sonra bende bir hoşgeldin diyim dedim,iyi ki de demişim ne kadar insancıl ve sıcakkanlı olduğunu hemen anladım seni tanımamama rağmen.Ondan sonra konuşmaya başladık ve kısa sürede kaynaştık.
Forumdan gideceğini duyunca gerçekten üzüldüm,burada hep olması gereken birisi olduğunu düşünüyorumVeda konuşmalarını sevmiyorsun biliyorum ama umarım çok uzun süre ara vermezsin
Maşallah çokta güzelsin,Allah nazarlardan saklasınBizim hayalini kurduğumuz parlaklar senin peşinden koşuyordur
Neyse canım çok konuştum,hayatta her şey gönlünce olsun,mutluluklar hep seninle olsun@dizi kolik
Seninle uğraşmaya mecalim yok ya da herhangi biriyle uğraşmaya da aynı şekilde. Yorgunum sadece, yorgunum. İstediğini yaz.Bu hafta baya fiyasko olmuşsun. Yorumumda yazdım Osmanlı böyle çökmedi
kız hadsiz @Ahmed benim @dizi kolik yorumumu beklemeden açmışsın konuyu gerçi hayatım nesi yorumlanacaksa 56 kilo varlığıyla yokluğu belirsiz kuru bir insan
neyse @sokak sanati neden @Ahmed e anonim itiraflar yaptın bu hafta nedir bu ilgi çekme sevdası bebişim
Çok teşekkür ederim.Bu arada Esra'cım taş gibi kadınsın
23 falan değilde görsem 26 faln derim. @Çiğdem- 'den büyük duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?