TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

@dizi kolik forumda en sevdiğim üyelerden biri, sohbetini de keyifle okudum.
Bana gelirsek şu aralar hiç olmadığım kadar mutlu ve iyimserim, en azından özel hayatım konusunda.

İtiraf 8
Forumda konu kalitesi baya düştü sebebi serhatt
)) Bir de post kasması yok mu beni benden alıyor

Bu itirafı yapan arkadaşa sesleniyorum,fesatlık yapacağına sen de konu aç açabiliyorsan da görüşelim
Açtığım konuların hepsi ilgili konular,sen onu boş konu açanlara söyle,gereksizsin cahilsin
Burada herkes post kasıyor senin fesatlıktan gözlerin körelmiş

Oktavia harikadır sen de başla bence CW dizisi ama.

Laaa sen mi yaptın benim hakkımda itiraf, beni kötü göstermek için.
Öldürün Oktavia'yı da kendini kurtarsın o diziden, belki sonra iyi bir diziye transfer olur

Benim anonim itiraflarla işim olmaz, yüzüne söylüyorum zaten söyleyeceklerimi

Hoşbuldum, benim için de öyle kesinlikle bir dönemi beraber geçirdiğimiz tüm arkadaşları keşke burada görebilsek.
Zamanında efsane ortam vardı yalnız. O ortamdan geriye çok az kişi kaldı. Çoğu kişi bıraktı. Keşke ortamdaki insanları yine görebilsek. Hepsini özledim.

@dizi kolik forumda en sevdiğim üyelerden biri, sohbetini de keyifle okudum.
Bana gelirsek şu aralar hiç olmadığım kadar mutlu ve iyimserim, en azından özel hayatım konusunda.
Benim için de öyle yani forumdaki en özel üyelerden birisin. 🙄 Çok sevindim bir şeylerin yolunda gidiyor olmasına, bazen çok karamsar şeyler paylaşıyorsun yani paylaştığımız şeyler de az çok yaşadığımız şeylere ayna tutuyor aslında. O noktada hayatta yaşadıklarının seni nasıl etkilediğini hep merak etmişimdir ama sonuçta özel hayatın olduğu için bir türlü özel mesaj atamadım ama iyi kötü hiç fark etmez ne zaman bir şey anlatmak istersen, konuşmak istersen ben buradayım.

Dosi itirafı tam bir absürtlük. Karının IP'sinden ben nasıl gireyim. Fake hesap aynı IP'ydi. Senin nasıl bi sorunun var bilmiyorum ama az bilgilen gel cahil şey. Ayrıca onu banlamak için yönetimde kavga eden ben değildim. Git onlara söyle sorunlarını.

Ve ayrıca forumda onu samimi bulmayan kaç tane üye var ve şuan Deniz ile post kasması dışında listenin üst sıralarına çıkacak bi çevresi yok haftalıklarda. Onu bitirdiğimin farkına varmamistim sağol dikkatin için.

Bu forumda en dobra kişi benim. Bana inan kendine inanma o derece diyorum

Ayrıca bu forumda hala bi çok etkinliğin baş kahramanı bensem bu forum bana inanıp benimle devam ediyor. Bu forumda benim istediğim oluyorsa bana inanda çok insan vardır.😉

@Arslan Bey ara verdiği için bu tarz diss olaylarından uzak kalmış ve dissin anlamını unutmuş. Sorun yok bence zaten bu hafta elenip forumda depresyona girenlerden olur

@mrt-06 ve @Çiğdem- ile ilgili abla kardeş esprisini ben başlattım böyle itiraflara dökecek kadar saçmalamak yine boş olmuş. Ben onları kızdırmak için başlattım o olayı ama aralarında ki sinerjiyi ben yakalayamam çünkü Ataca ile karakterim farklı ve ben öyle Çiğdem ile ettiği muhabbete gelemem. Yani tercih falan yok Çiğdem mantikliolani tercih eder. Foruma ve üyelere en az zararlı olanı. Bende mantık olduğum için beni tercih etmiştir o kadar yoksa abla kardeş espriydi zaten benden olmaz o iş

Zamanında efsane ortam vardı yalnız. O ortamdan geriye çok az kişi kaldı. Çoğu kişi bıraktı. Keşke ortamdaki insanları yine görebilsek. Hepsini özledim.
Kesinlikle öyle, aslında bir çoğuyla da iletişim kurmaya devam etmiştim sosyal medya hesaplarım açıkken ama kapatınca doğal olarak konuşamadık. Umarım günün birinde tekrar Fav10'da yer alırlar, en azından görünürler.

Senin hakkında itiraf yapmak mı?
Sen kimsin ki hakkında itiraf yapacağım Allah aşkına? Önemseme kendini bu kadar, cevap falan da verme. Kaliteli dakikalarımı sana harcamak istemiyorum.
Oncelikle bir onceki mesajinla bu mesajın çelişiyor ama bu umrumda değil

Hani dedin ya herkesi dalgaya alıyor. Dedim değişmiş olmayayim sizin gibi olayim diye yine dalgaya alıyordum.

Neyse grsrz. Ara beni sonra.

Beni sevmeyenlere de selam. Umarim daha çok nefret edersiniz

Ben diss olaylarından uzak kalmadım. Kolay kolay ne diss alırım, ne de veririm. Senin yüzünden alıştım. Yine beni kızdırmaya başladın ama tutacağım bu kez kendimi. Yarışmaya hiç girme, boşver.

Sen benim itirafıma cevap versene ya özelden de verebilirsin.