Aaa dene kanke çok güzeldir tadı.Bende bugüne kadar sadece çikolata olarak biliyordum, @mrt-06 sayesinde artık bir tane daha biliyorum.Çok teşekkür ediyorum.
Aaa dene kanke çok güzeldir tadı.Bende bugüne kadar sadece çikolata olarak biliyordum, @mrt-06 sayesinde artık bir tane daha biliyorum.Çok teşekkür ediyorum.
Yok kanke benzetemedim ama güzel biri olduğu için benzetmen hoşuma gitti.Kanke peki sen de kendini benzettin mi?
Ben şu an sana prim veriyorum zaten, üzerimden iyi prim yapmış oldun. Bir dahakine bana söyle, ben bomba itiraf yaparım hakkında. Gündem nasıl oluyormuş görürüz.Dediklerine aynen katılıyorum. Adım geçsin biraz prim yapayım dedim ama olmadı demi
Oo iyiymişkız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil@MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
Bizimkiler bayram alışverişi yapmışlar zaten, bir tane yedim dün.Aaa dene kanke çok güzeldir tadı.
Çok teşekkür ediyorum meleğim, senin kalbinin güzelliği o.@dizi kolik Esracımm maşallah sana su gibi muhteşem bir güzelliğin varmış cevaplarında bir o kadar güzel olmuş konuyu sen ve @Ahmed için girdim girmeyecektim yoksa çok güzelsin canım sorunların neyse inşAllah düzelir canım güzelliğin kadar güzel bir ömrüm olur inşAllah
Bu arada itirafta geçen @Çiğdem- e saldırdı tşk etseydi denmiş ben yorumumu güzelce yazdım neresinde saldırı görülmüş anlamadım benim forumda bağlanmam da katkısı olsaydı emin olun teşekkür ederdim ona ben ondan 1 yıl önce foruma kayıt oldum kendiside söyledi etkin değildim sadece pusu konusuna girip çıkıyordum o kadar ben anlatmaktan yoruldum ama anlamamakta ısrar ediyosunuz yinede son kez diyim @china_shangai abimin o güzel ablaların ablası gelmiş sözü sayesinde foruma bağlandım etkin olmaya başladım artık beni Çiğdemi sevmiyormuş gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçerseniz çok iyi olacak
@Ahmed emeğine sağlık güzel olmuş😉
Bu da kim ben bu ecünnüyü cebimden çıkarırım bekız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil@MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
Ben teşekkür ediyorum güzel dostluğun, arkadaşlığın için.Güzel sözlerin için teşekkür ederim güzel arkadaşım, kalp kalbe karşı. @dizi kolik
Çok teşekkür ediyorum meleğim, senin kalbinin güzelliği o.İyi ki varsın.
İyy sen bir şey tutma zaten tuttuğun elinde kalıyor@mrt-06 itirafın için ben açıklamamı yapmıştım o yüzden yeniden açıklama yapmayacağım. Küs değilim ben kin tutan biri de değilim hele sana hiç. 🙂
Bu hafta sokak sanatı bayağı itiraf almış ben hiç itiraf yapmadım yapsam tüm itirafları yüzüne yaparım biliyorsun
@dizi kolik ile ilgili yazıyı en son okuyacağım
İlk sezon taş gibiydi. 2. sezon yüzüne gözüne boya falan sürmeye başladı, çekiciliği gitti.
Umarim hakkımda itiraf yaparsın. Birazcık şöhrete kavuşayım bendeBen şu an sana prim veriyorum zaten, üzerimden iyi prim yapmış oldun. Bir dahakine bana söyle, ben bomba itiraf yaparım hakkında. Gündem nasıl oluyormuş görürüz.
Hangisi Ürek mi Portakal mı
Senin hakkında itiraf yapmak mı?Umarim hakkımda itiraf yaparsın. Birazcık şöhrete kavuşayım bende
Oktavia harikadır sen de başla bence CW dizisi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?