Makul bir gerekçe elbette.Çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ederim.Bence çok amaçsız veya çok amaçlı yerlerden uzak durmakta fayda var. İnsanlar olmadığı biri gibi görünmeye çalışabiliyor özellikle instagram'da.
Makul bir gerekçe elbette.Çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ederim.Bence çok amaçsız veya çok amaçlı yerlerden uzak durmakta fayda var. İnsanlar olmadığı biri gibi görünmeye çalışabiliyor özellikle instagram'da.
@serhatt bana bi he dese İzmite gideceğim ama nerdeİkinizde forum için çok önemlisiniz böyle şeylere aldırış etmeyin bizim görüşlerimize aldırış edin@serhatt
Sahtekarİkinizde forum için çok önemlisiniz böyle şeylere aldırış etmeyin bizim görüşlerimize aldırış edin@serhatt
Teşekkürederim ablamBeni kıskanıyorlar
Peki seni ezen o itirafa başka karşılık veren olmuş mu acaba? Kıymet bil kıymet!Yalana bak. Beni ezen itirafa sadece 1 cümlelik karşılık vermişsin. Paragraflar dizmen lazımdı.
Ayyyy, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun.Peki seni ezen o itirafa başka karşılık veren olmuş mu acaba? Kıymet bil kıymet!
Altta kalmaktansa üste çıkmak iyidir.Ayyyy, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun.
Bismillah bu kim dedim o ne isim ayol . 😱Kanka sezon finali ne zaman. 😱 @Ahmed
Geçici kuşum.Bismillah bu kim dedim o ne isim ayol . 😱
Kaldı galiba ya, bu hafta yapayı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?