TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Aaa ben itirafları son haftalar hiç okumadım yine okumucaktım ama Bully bu mesajını görünce okudum çünkü sokak sanati ile Atacana yüklenilmiş kayıtsız kalsam kırılma hakları var
Öncelikle çok teşekkürler @Bully düşüncelerin mutlu etti

@mrt-06 Gibi kişiliği mükemmel olan birisi için bile eğer kişiliğine laf atıyorsa o kişide kesinlikle art niyet ararım ayoll bu forumda art niyetli insanlar yoktu kavga gürültü olurdu ama kalbi kötü üye yoktu yalnız Atacan gibi birinin kişiliğine laf atılıyorsa bu panayır gibi gördüğümüz hepimizin çocuklar gibi yıllardır eğlendiği yerde art niyet doğuyor demektir buna izin vermedik yıllardır yine vermeyiz
Yarışmaları zaten foruma renk getirdi ayoll forumu canlandırdı onu diyen kişide aynı kişi sanırım art niyet bu forumda barınamaz eğlenmenize bakın lütfen her kimse 😵😵😵

@sokak sanati hakkında bir şürü şey denilmiş ama 1 kişi yazmış ya da farklı kişi varsada onun arkadaşı gibi yanı 5-6 itiraf var ama hepsi bir kafadan çıkmış gibi
Ya yeni üye ya da Umutu kıskanan eski üye bunun başka açıklaması yok
Sadece yeni üyeler Umutun ne kadar forum için önemli oldunu pek bilemez , eski üyelerden biriysede kendiyle kıyas yapıp Umutun yanında kendini sanırım küçük gören birisi zaten bir kinle öfkeyle yazılmış ciddiye alınmayacak şeyler burada kimse kimseyle yarış yapmıyor boşu boşuna Umutun yanıdna kendini ezilmiş hissedip şey etme bunun sıkıntısını Umut değil sen yaşarsın yaşıyorsunda zaten şu yazılanlara bakınca yine her kimse

Aa rica ederim canım, sevdiklerimizi yedirmeyiz elbet kimseye.
Kıskanç ve çekemeyen insan çok.

Aa rica ederim canım, sevdiklerimizi yedirmeyiz elbet kimseye.
Kıskanç ve çekemeyen insan çok.
@mrt-06 a bile laf söyleniyorsa gerçekten bir şeyler kötü gidiyor demektir
@sokak sanati na denilen şeyler zaten birisi kendiyle yarıştırıp kendini ondan küçük görme olayı sokak sanatı itiraflarını ciddiye almaya bile gerek yok ben Atacana gelenlere üzüldüm

Bana gelip gelmemesi önemli değil zaten önemsesem itirafları okurdum hiç ilgilenmiyorum roportajları okumak yetiyor böyle etiket edip söylerseler anca haberim oluyor işte senin mesajı görünce dayanamadım okudum umuta yapılanları zaten ciddiye almıyorumda Atacana sen öyle savununca ona ne kup buldular diye baktım laf bulamıyorum gerçekten

Hhaha Aaa benim altın kuralım tv oyuncuları şarkıcılar kısaca ünlü olanlar ecünnü listemde
Normal kızlarımızı korurum zaten onların basın sözcüsü gibi görüyorum kendimi

Ahh şu destere bir hortlasa cenazesini kaldırdık forumda cenaze konusu var ama hortlar diye bekliyorum işte oda fantastik birisi sayılırdı

Atacan'ıma laf edenin alnını karışlarım.
Dünya tatlısı, tertemiz, pırıl pırıl bir insan kendisi.
Adamsan yüzüne karşı edersin, anonim itiraflar bu yüzden benlik değil.

Ben de itirafları yorumlamayı sevmem zaten ama değer verdiklerime laf gelince akan sular durur.

@Yiğitt Konusunda ise Yiğit @serhatt ın başarılı olmasını ister ayoll bu her üye için geçerli ne kıskanacak Yiğit bundan bir defa mutluluk duyar forumumuza katkı veren kişiler gördükçe

@serhatt Forumun en durgun döneminde çok iyi parladı katkısı tartışılmaz bunu çekememe durumu olmaz forum ve serhat adına seviniriz

Hahah böyle önemli durumlar olmadıkça okumaya gerek yok cnm arkadaşlarımı savunmak için gerektimi okurum kendimi savunmak için mesala okumam bu roportaj bölümleri güzel emsala tam benlik bu kısımları okumak keyifli gerekmedikçe sende öyle yap evet zaten kafanı dinlemeye gelmişsin

@cookies den ne istiyorsunuz bu arada ayoll tövbe tövbe

Gördüğüm en saf en temiz yürekli çocuk ,kalbi çocuk kalbi gibi gerçekten gram kötülük yok trol emsaj değilde ciddi ciddi kin ile yazılmış bir itirafsa üzüldüm gerçekten o kişi adına

Ben okurum itirafları da üzerlerine yorum yapmam. Röportaj kısımları daha ilgi çekici dediğin gibi.

Kafa dinlemeye geldik de işte mevzu olursa girecez yani yapacak bir şey yok.
Hazır yönetici de değilim, ağız tadıyla bir güzel kavga edeyim.

Hhaha Aaa bu konuda haklısın zaten 5 yıldır diyorum itiraf değil bunlar iftira

Bir de bazı itiraflar var inş troldur diyorum ciddi ciddi kin ile gözü dönerek yazıyorsalar gerçekten
İnş trolruk azda osla içinde vardır sonucta konustumuz kişilerde olabilir bir de ben mesala bana yapılan itiraflarda sert konuşmaya çekiniyorum ya konuştuğum birisiyse diye yanı bana o kişi sert konusmaya çekinmiyor ama ben konustum birisiyse diye kırmıyayım diye şakasına vurup cevap veriyorum
Ya biz fazla enayiyiz
Artık bilemiyorum ama onu düşünyorum yanı

İster troll olsun ister kinle yapılsın ve her kim yaparsa yapsın anonimlere acımam.
Çünkü ben anonim yapmıyorum o açıdan kafam rahat.
Hak edene hak ettiğini vermek lazım Çiğdem, kimseye fazla yüz buldurmamak lazım.

Aaa oklavam var ama kafaya vuramadıktan sonra
Yanı sert yapamıyorum olmuyor

Ama zaten insan kendini değilde arkadaşları onu koruyunca güzel oluyor beni en ufak şeyde hep koruyup kolluyorlar aynı şekilde bende arkadaşlarımı koruyup kolluyorum bu daha iyi olması gereken

İtiraf 19 - @bazinga ruhsuz ve soğuk değil, sadece kendisini geri çekti biraz muhabbetlerden, mesaj yazdığı konulara bakarsan ve onunla özelden konuşursan bu itirafının ne kadar saçma bir itiraf olduğunu anlayacaksın anonimcim.

Geçen haftaki itirafına karşılıktı bu savunma, yoksa çok beklerdin, ödeştik.
Şımarma ve sus otur.

Bu hafta hepsine hakaret ettim. Hatta WP grubundan baya küfür ettim. Bnce devamı gelir. Forumu bı süre daha bırakma o yüzden

Onun asabi halleri sadece buraya mahsus reelde böyle bir insan olmadığını kestirmek zor değil
babadan şiddet görüp dışarıya saldıran kabadayı misali

Benim babam şiddet gösteremez bana hemen cingar çıkartırım bana kimse şiddet gösteremez

Benim karşıma çıkma bu kişilerede haddini bildireceğim ama çıkmadı

Görüyor musun cahil şeyi Fake hesabı ben açmışım. Beynini kuşa tak bunun tersten uçar kuş öyle bi şey
Ben nasıl IP ayarlayayım. Karının evinden girilmiş 2. Hesap olarak foruma ki ben Yader'i yarışmalara falan almayı düşünmüştüm inanıp ama sen izin vermemiştin yönetimde o mevzu konuşuluyor diye. Ben baya saf kaldım

Beyni yok bunların. Sundukları itiraflar hep dayanaksız

Çekemiyorlar anam benim başarımı,boşverdim artık canları cehenneme böylesi çirkeflerin