TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Billy Kane / 74.Bölüm

İtiraf 3 çok ciddi bir olay. Kim yaptıysa yetkiler ile görüşüp varsa bi bildiği söyleyip, ispat ettikten sonra o kişinin yetkilerini almak gerekir. Umarım öyle saçma şeyler dönmüyordur.

@denizz19 ben en son sana MS'de bi koydum sonra da karşı karşıya gelmedik kim hangi rüyasında görmüş beni yendigini

Bu arada itiraf 10'du galiba şu ceza olayın buyum fiyasko harbiden. Ne büyük acılar onlar yaa

Tolstoy hakkında benim de hoş olmayan kokular geliyor burnuma o konuyu da yüce yarıya taşıyalım. Haftaya güzel itiraf yapar umarım itiraf sahibi
İyi malzeme çıkarsa MS'den sonra ahir darbe vuracagım yine

İtiraf 3'ü yapan kişi ciddiyse şikayette bulunsun hemen gereğini yapıp o yöneticiyi sonsuza kadar yöneticilikten uzaklaştıralım.

Beni tek bir olay üzerinden adaletsizlikle suçlayan o şekilde tanımlayan itiraf komikmiş. Bu forum bugün hala ayaktaysa adaletin herkese işlemesi ana sebeplerdendir.

Güzel Köylü vardı o aklıma geldi.
@mrt-06 @cookies
Badem Şekeri de olabilir o da aynı konuydu.

La keşke Kıbrısta da milletin gözü ben de kaldaydı ama modern köy orası
audiyle inek aynı yolda. @mrt-06
Sende kurtulamadın oradan anam.

Atacan sosyeteler gibi bir gitmiş köye millet gözü onda kalmış dizilerde gibi
@mrt-06
Cidden köyde birde herkes biribirini tanıyor bana bakan bir daha bakıyor bu kim diye.
Herkesin gözü üstümde.

Badem Şekeri de olabilir o da aynı konuydu.

Sende kurtulamadın oradan anam.

Cidden köyde birde herkes biribirini tanıyor bana bakan bir daha bakıyor bu kim diye.
Herkesin gözü üstümde.
La badem şekeri aynı benim hayatım gibi

Aynen ya